ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ για “κλάματα” – Γουότφορντ “λιοντάρια” (vid)

Μια τραγική Άρσεναλ στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να λέει και "ευχαριστώ" στην τύχη της, που δεν γνώρισε το σοκ την ολικής ανατροπής, της αξιόμαχης Γουότφορντ

Άρσεναλ για “κλάματα” – Γουότφορντ “λιοντάρια” (vid)

Σε ένα ματς με ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του, Γουότφορντ και Άρσεναλ έμειναν ισόπαλες στο 2-2 και μοιράστηκα από 1 βαθμό. Η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε 0-2 με τα δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, λίγο έλειψε να ηττηθεί. Οι γηπεδούχοι παρά το εις βάρος τους σκορ στο ημίχρονο, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να μπορούν να λένε, ότι το αποτέλεσμα τους αδικεί. Όσο για την ομάδα του Γιουνάι Έμερι, μόνο προβληματισμός μπορεί να επικρατεί. Η ομάδα επαναπαύθηκε στο προβάδισμά της και τελικά τιμωρήθηκε. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν απογοητευτική! Το αμυντικό δίδυμο της Άρσεναλ επιβεβαίωσε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, χαρίζοντας από ένα γκολ ο καθένας. Από εκεί και πέρα η χρησιμοποίηση του Οζίλ, μπορεί να χαροποίησε κάποιους, η φυσική του κατάσταση όμως, έσβησε γρήγορα τα χαμόγελα.

To ματς

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να περιγραφεί με τρεις λέξης: Άρσεναλ άκρως αποτελεσματική. Η ομάδα του Γιουνάι Έμερι, χωρίς να δημιουργήσει παραπάνω ή να χάσει ευκαιρίες, πήγε στο ημίχρονο με το άνετο 0-2. Στο 21′, στην πρώτη καλή στιγμή, Ο Ομπαμεγιανγκ εκμεταλλεύτηκε την ωραία ασίστ του Κολάσινατς και άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα και χωρίς να μεσολαβήσει κάτι στο μεσοδιάστημα, ο Γκαμπονέζος χτύπησε ξανά. Ήταν η σειρά του άλλου μπακ αυτή την φορά, του Ματ Νάιλς, να βγάλει σέντρα ακριβείας, δίνοντας έτοιμο γκολ στον “φορ” της Άρσεναλ. Εκείνος φυσικά δεν μπορούσε να αστοχήσει από εκεί κι έτσι έγινε το 0-2. Στο υπόλοιπο ημίχρονο, η νευρική Άρσεναλ δεν κατάφερε να ελέγξει το ματς, αφού τα πολλά λάθη του Τσάκα ανέβασαν την πίεση της Γουότφορντ. Τίποτα το αξιόλογο όμως πέρα από αυτό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2. Ο Κολάσινατς αν και “ασίστ-μαν” ήταν αρκετά νευρικός στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, η καθίζηση της Άρσεναλ μετά  το 0-2, μετουσιώθηκε σε γκολ για την Γουότφορντ. Τραγικό λάθος του Παπασταθόπουλο στο 53′ και 1-2. Ο Κλεβερλι εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Έλληνα αμυντικού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο. Στο 58′ το σουτ του Ντελοφέου πέρασε λίγο δεξιά από το αριστερό δοκάρι της Άρσεναλ. Κοντά στην ισοφάριση οι γηπεδούχοι. Στο 65′ ο Σαρ κράτησε τον Λουίζ στην πλάτη του, το γυριστό του όμως πέρασε άουτ. Η Γουότφορντ εμφανώς καλύτερη στο β΄ημίχρονο, έψαχνε συνεχώς την ισοφάριση. Στο 72′ η Άρσεναλ έβγαλε μια αντίδραση. Ο Νέλσον που μόλις είχε πάρει την θέση του Οζίλ, έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Φόστερ να πέφτει και να μπλοκάρει. Στο 79′ ο Λουίζ ήρθε να κάνει ακόμα ένα ανόητο πέναλτι στην θητεία του στην Άρσεναλ, που ανέτρεψε χωρίς λόγο τον αντίπαλό του. Ο Περέιρα δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έκανε από την άσπρη βούλα το 2-2 στο 81′.Τρία λεπτά αργότερα, παραλίγο να έχουμε την ολική ανατροπή. Ο Ντελοφέου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε  να βρει το στόχο. Στο 86΄ο Λουίζ ισοφάρισε κάπως το λάθος του στο πέναλτι, αφού έστειλε την μπάλα σωτήρια κόρνερ με το κεφάλι, στο σουτ του Σαρ. Στα εναπομείναντα λεπτά ή Γουότφορντ πίεζε για το 3-2 και την Άρσεναλ αμύνονταν μαζικά. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 2-2 και με το σκορ τελικά να αδικεί τους γηπεδούχους.

Τα Highlights

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ