ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα να την “πιεις στο ποτήρι”! (vid)

Η Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε του θεατές που γέμισαν το "Καμπ Νου" και με μια πολύ καλή εμφάνιση, επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 5-2 απέναντι στην μαχητική Βαλένθια.

Μπαρτσελόνα να την “πιεις στο ποτήρι”! (vid)

Σε ένα άκρως χορταστικό και κάποιες στιγμές ανταγωνιστικό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Βαλένθια με το εμφατικό 5-2. Περίπου 90 χιλιάδες κόσμου, πήγε στο “Καμπ Νου” για να απολαύσει την Μπάρτσα, να παίζει επιτέλους όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνει μια ευρεία νίκη. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε πήραν την νίκη που έψαχναν μετά το κακό τους ξεκίνημα και ελπίζουν να χτίσουν ένα σερί από εδώ και πέρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο 15χρονος Φάτι, που με γκολ και ασσίστ στα πρώτα λεπτά, έθεσε τις βάσεις της επικράτησης.  Ο “υπερβολικά” νεαρός, φαίνεται να είναι και υπερβολικά ταλαντούχος, αφήνοντας άφωνους τους πάντες με την ετοιμότητα που δείχνει για την ηλικία του.Φυσικά στα πρόσωπα του αγώνα και ο Σουάρεζ, με τα 2 γκολ που σημείωσε.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 3′ , ο Φάτι με ωραίο τελείωμα με την μία, άνοιξε το σκορ για τους “Μπλαουγκράνα”. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπάρτσα στο 8′ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Φάτι έκανε ωραίο γύρισμα, ο Γκιεζμάν άφησε την μπάλα και ο Ντε Γιονγκ με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Όλα έδειχναν “πάρτι” για τους γηπεδούχους, η Βαλένθια όμως δεν τα παράτησε. Στο 27′ ο Γκαμεϊρό υποδέχτηκε την μπάλα σε καλό σημείο και με άψογο τελείωμα, έγραψε το 2-1. Έτσι οι ¨Νυχτερίδες” ξαναέδωσαν ενδιαφέρον στο ματς. Στο 38′ ίσως είχαμε την φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Γκαμεϊρό είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, ο Τερ Στεγκεν όμως του είπε διπλό εντυπωσιακό “όχι” και κράτησε το προβάδισμα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την Βαλένθια να έχει αναπτερωμένο ηθικό. Image result for barcelona valencia 5-2

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν θαρραλέα και με διάθεση να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούσαν. Η ποιότητα όμως των παικτών της Μπαρτσελόνα, όχι απλά δεν το επέτρεψαν, αλλά έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Στο 52′ ο Πικέ έκανε το 3-1 έπειτα από τραγικό λάθος του Σίλεσεν και κλείδωσε το ματς. Στο 61′  ο Σουάρεζ, 1 λεπτό μετά την είσοδό του, έδειξε την κλάση του. Αφού προσποιήθηκε, έκανε ένα τρομερό τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Μαγεία απο τον Ουρουγουανό και 4-1! Στο 82′, πάλι ο Σουάρεζ που είχε κέφια, σκόραρε για το 5-1. Ασσίστ από το Γκιεζμάν και άλλο ένα δείγμα μεγάλης κλάσης από τον Σουάρεζ. Η Βαλένθια περιορίστηκε απλά στο να κάνει το 5-2 στις καθυστερήσεις με τον Γκόμεζ. Άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι, που επαναφέρει τα χαμόγελα στον Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του.

Tα highlights

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ