ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

«Οξυγόνο» με Πιόντεκ η Μίλαν (vid)

Με την Ελλάς Βερόνα να αγωνίζεται από το 26' με παίκτη λιγότερο, η κάκιστη Μίλαν χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Κρίστοφ Πιόντεκ για να αποδράσει με την νίκη και να ελπίσει σε καλύτερες ημέρες.

«Οξυγόνο» με Πιόντεκ η Μίλαν (vid)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρίστοφ Πιόντεκ ήταν αρκετό προκειμένου η Μίλαν να γλιτώσει από τα χειρότερα. Οι «Ροσονέρι» παρουσιάστηκαν κάκιστοι στην Βερόνα όμως στο τέλος έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με δέκα ποδοσφαιριστές οι γηπεδούχοι από το 25′, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στην Σέριε Α, η Μίλαν ταξίδεψε στην Βερόνα αντιμετωπίζοντας την νεοφώτιστη Ελλάς. Ο Μάρκο Τζιαμπάολο παρέταξε όλα τα διαθέσιμα όπλα του με στόχο την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές κατάφεραν να πανηγυρίσουν βαθμούς πηγαίνοντας χωρίς άγχος στην αναμέτρηση με τους «Ροσονέρι».

Από το ξεκίνημα του αγώνα έγινε σαφής ο ρυθμός που θα ακολουθούσε. Οι φιλοξενούμενοι με ηρεμία και κοντινές πάσες πήραν τα ηνία του αγώνα. Με τον Πιόντεκ καλά κλεισμένο, οι Τσαλχάνογλου και Σούσο ανέλαβαν να ηγηθούν στο επιθετικό κομμάτι. Στα μέσα του πρώτους μέρους, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να μάχονται δέκα εναντίων έντεκα. Το άτσαλο μαρκάρισμα -χτύπησε με τις τάπες τον Ιταλό στο κεφάλι – του Στεπίνσκι πάνω στον Ρομανιόλι έφερε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στον Πολωνό.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα μπορεί να έφερε την Μίλαν σε καλύτερη μοίρα, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Κοιτώντας στα μάτια τους Μιλανέζους, στο 28′ έφθασαν κοντά στο γκολ όμως ο Ζακάγκνι αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι «Ροσονέρι» έδειξαν σαν να μην είχαν πλεονέκτημα. Με μαχητικότητα σε όλες τις γραμμές της η Ελλάς Βερόνα κατάφερε να περιορίσει όλους τους κινδύνους μπροστά στην εστία της. Έτσι φυσιολογικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

O Πιόντεκ έδωσε τη λύση στην… κακή Μίλαν

Με το σφύριγμα για το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τζιανπάολο θέλησε να ανακατέψει την… τράπουλα. Ο Ιταλός τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ρέμπιτς, με τον Κροάτη να αντικαθιστά στο ντεμπούτο του τον κακό στο πρώτο μέρος Πακετά.

Οι «Ροσονέρι» έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν να προκαλέσουν κινδύνους στην άμυνα της Ελλάς Βερόνα. Αυτό που προσπαθούσαν μάταια να κάνουν οι επιθετικοί της, το έπραξε ένας αμυντικός της. Ο Καλάμπρια στο 57′ με όμορφο σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι Σιλβέστρι καταγράφοντας την πρώτη καλή ευκαιρία της ομάδας του. Η αντίδραση των γηπεδούχων ωστόσο ήταν άμεση, με τον Βερέ να βρήκε και εκείνος με τη σειρά του το δοκάρι του Ντοναρούμα.

Στο 65′ η Μίλαν βρέθηκε μπροστά από την μεγαλύτερη ευκαιρία της να ανοίξει το σκορ. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκιουντέρ εντός περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πιόντεκ, με τον Πολωνό να χαρίζει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων να αντιδράσουν το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Η Μίλαν πανηγύρισε μια νίκη που την είχε ανάγκη προκειμένου να διατηρηθεί εντός στόχων.

To γκολ του Πιόντεκ στην Βερόνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ