ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μονακό

Μονακό… ξεκόλλα, δεν είναι αστείο! (vid)

Συνηθισμένο φαινόμενο για την Μονακό να μην μπορεί να διατηρήσει προβάδισμα, με την Μαρσέιγ να περνά πανηγυρικά από το Πριγκιπάτο (3-4) ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 χάρις τους εξαιρετικούς Μπενεντέτο και Παγέ.

Μονακό… ξεκόλλα, δεν είναι αστείο! (vid)

Βαριά «άρρωστη» η Μονακό! Στο Πριγκιπάτο είδαν ξανά τους Μονεγάσκους να ζουν από την επίθεση τους, αλλά παράλληλα να πεθαίνουν από την αποκαρδιωτική τους αμυντική γραμμή. Το 2-0 του 26ου λεπτού μετατράπηκε σε 3-4 στο 75′ με την Μαρσέιγ να φεύγει θριαμβεύτρια προκαλώντας θλίψη στους γηπεδούχους.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στο γαλλικό σαμπιονά διεξήχθη στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Οι Μονεγάσκοι φιλοξένησαν την Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για αυτούς καθώς μετά από τέσσερις αγώνες αγνοούν τη νίκη. Η θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζει να είναι επισφαλής. Οι αστέρες της Μονακό αδυνατούν να δημιουργήσουν το σύνολο που θέλει ο Πορτογάλος.

Στο ντεμπούτο του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, στην επιστροφή του Γάλλου μέσου στο Μονακό η νίκη τέθηκε ως μονόδρομος. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη θέληση από τους αντιπάλους τους. Οι συχνές επισκέψεις στα καρέ του Μανταντά προμήνυαν το προβάδισμα της Μονακό στον αγώνα, κάτι που τελικά ήρθε αρκετά νωρίς στην συνάντηση.

Οι γηπεδούχοι στο 16′ κέρδισαν πέναλτι, το VAR επιβεβαίωσε την εσχάτη των ποινών και ο Βισάμ Μπεν Γιεντέρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι Μασσαλοί δείχνοντας να τα έχουν χαμένα στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν με την σέντρα να ισορροπήσουν, όμως οι παίκτες του Ζαρντίμ ήταν αποφασισμένοι.

Δέκα λεπτά μετά το 1-0, η Μονακό βγήκε με ταχύτητα στην κόντρα. Η όμορφη προσπάθεια του Ζέλσον Μάρτινς βρήκε συμπαραστάτη τον Σλιμανί. Ο Αλγερινός κοιτάζοντας μπροστά είδε την κίνηση του Μπεν Γιεντέρ, τον βρήκε ιδανικά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα.

Με το 2-0 στην πλάτη οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να ανασυνταχθούν αναζητώντας τρόπο πριν το ημίχρονο να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Τελικά χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 38′ αναπτύχθηκαν από τα δεξιά, ο Αλβάρο έκανε την σέντρα και στο ξεπέταγμα ο Μπενετέντο μείωσε με προβολή σε 2-1. Αυτό ήταν το 3ο τέρμα του Αργεντινού επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Το ημίχρονο όμως είχε να δώσει και άλλες συγκινήσεις. Η Μαρσέιγ πλήγωσε ξανά την αφέλεια της αμυντικής γραμμής και με τον Ζερμέν στο 42′ ισοφάρισε σε 2-2 επιστρέφοντας για τα καλά στον αγώνα.

Μπενεντέτο και Παγέ έκαναν άνω κάτω την Μονακό

Στην επανάληψη η ψυχολογία είχε μετατοπισθεί στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Τα «φαντάσματα» στο Πριγκιπάτο έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, αποτέλεσμα η Μαρσέιγ να ολοκληρώσει πλήρως την ανατροπή. Η αρχή έγινε στο 61′ με τον Ντμίτρι Παγέ να πετυχαίνει το 2-3 με όμορφο τελείωμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Μονεγάσκους, οι Μασσαλοί με τον Μπενεντέτο αύξησαν το προβάδισμα τους σημειώνοντας τέταρτο τέρμα στην σειρά. Στο 66′ με το 2-4 στην πλάτη, οι γηπεδούχοι «ξαναξύπνησαν».

Προσπάθησαν να αντιδράσουν και εν μέρει τα κατάφεραν. Στο 75′ ο Κειτά Μπαλντέ έδωσε ζωή στα όνειρα της ομάδας του Ζαρντίμ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4 διατηρώντας μέχρι το τέλος ελπίδες τουλάχιστον για τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η προσπάθεια παρόλα αυτά έμεινε ημιτελής, με το τελικό 3-4 να εδραιώνει τους Μονεγάσκους στον πάτο της βαθμολογίας. Ακόμη μία φορά η αμυντική διάταξη της Μονακό την πληγώνει. Στον αντίποδα, η Μαρσέιγ πανηγύρισε σπουδαία νίκη, η οποία μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους φάνταζε απίθανη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ