Κόσμος

Μαχητής Μπατιστούτα! Βγήκε… σιδερένιος μετά από επέμβαση!

Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον ταλαιπωρημένο αστράγαλό του και όλα φαίνονται καλύτερα για εκείνον από εδώ και πέρα.

Στα “ντουζένια” του ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα για πολλά χρόνια υπήρξε ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυντικών. Τους έβαζε όλους στα δίχτυα στην καλή του μέρα. Με αρκετούς και διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, εκείνη την εποχή τον κορμί του υπέφερε.

Έφτασε στα όριά του. Ίσως και να τα ξεπέρασε. Λίγο μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην επιφάνεια βγήκαν πολλά και διαφορετικά προβλήματα υγείας. Ένα από αυτά ήταν οι έντονοι πόνοι στους αστραγάλους του. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Υπέφερε. Δεν μπορούσε καλά- καλά να περπατήσει για να πάει από το κρεβάτι του στην τουαλέτα.

Ένας πραγματικός Γολγοθάς. Πλέον, όμως, μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Μιας και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, όπου του προστέθηκε μεταλλικό κομμάτι.

Όλος ο πλανήτης μαζί με τον Μπατιστούτα!

Οι θαυμαστές του πολλοί. Σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η αγωνία τους, λοιπόν, μεγάλη για το είδωλό τους. Γι’ αυτό το λόγο και πολλοί επικοινώνησαν μαζί του, ώστε να του στείλουν τις δικές τους ευχές.

“Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την αγάπη σας. Οι ευχές ήταν πάρα πολλές και όλες μου έδωσαν δύναμη. Περάσαμε το πρώτο στάδιο, μπήκε το προσθετικό στον αριστερό αστράγαλο και τώρα πάμε στην αποθεραπεία”, τα λόγια του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ