Βαλένθια

“Μποϊκοτάζ” στην συνέντευξη τύπου από τους παίκτες της Βαλένθια! (vid)

Η διοίκηση μπορεί να απέλυσε τον Μαρθελίνο, οι παίκτες της ομάδας όμως, φαίνεται να μην είναι διατεθειμένοι να δεχτούν αυτή την απόφαση!

Άσχημο το κλίμα στην Βαλένθια, λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η “νυχτερίδες” αγωνίζονται με την Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, αλλά το αγωνιστικό, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Χθες, στη συνέντευξη Τύπου , ο Αλμπερτ Θελάδες ήταν μόνος του! Κανείς από τους παίκτες δεν έδωσε το παρών, όπως ορίζει ο κανόνας της Ουέφα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι παίκτες της Βαλένθια είχαν απειλήσει ότι δεν θα κάνουν δηλώσεις και από ότι φαίνεται έκαναν πράξη την απειλή τους. Το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει το τελευταίο διάστημα, λόγω της απόλυσης του Μαρθελίνο. Αυτή η κίνηση της διοίκησης, δεν βρήκε σύμφωνους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να αντιδράσουν. Ο Μαρθελίνο είχε και από ότι φαίνεται έχει την έμπρακτη στήριξη των παικτών του, οι οποίοι δεν άφησαν να περάσει έτσι η απόλυσή του. Image result for valencia marcelino

Πέρα από την συνέντευξη πριν το παιχνίδι, το μποϊκοτάζ έχουν πει ότι θα συνεχιστεί. Όπως έχουν διαμηνύσει, δεν πρόκειται να κάνουν δηλώσεις ούτε μετά το ματς με την Τσέλσι. Και φυσικά να μην παρευρεθούν στην “post game” συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα αντιδράσει η διοίκηση και ποια θα είναι η επομένη κίνησή της. Πάντως, η Ουέφα που δεν ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές διαφωνίες, εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου στην Βαλένθια για το συμβάν.

Η συνέντευξη τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ