ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός

Η λέξη “ήττα” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του φετινού Ολυμπιακού! (vid)

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να χάσει και παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 στο ημίωρο, δεν σταμάτησε να παλεύει για την μεγάλη ανατροπή, κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο!

Η λέξη “ήττα” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του φετινού Ολυμπιακού! (vid)

Σε ένα ματς που οι “πειραιώτες” δεν άξιζαν τίποτα λιγότερο από την ισοπαλία, Ολυμπιακός και Τότεναμ έμειναν στο 2-2 στο Φάληρο και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Αν ο Γιορίς είχε προσφέρει και λίγο καλύτερα το δώρο στο 94′, ίσως να μιλούσαμε και για μια τεράστια νίκη και μια ακόμα πιο τεράστια ανατροπή. Οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά η κλάση της Τότεναμ, την έκανε να προηγηθεί στο 30′ με 0-2. Το γκολ του Ποντένσε έδωσε “φιλί ζωής” στο Ολυμπιακό και τον βοήθησε να κυνηγήσει την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Όπως και έκανε! Ποντένσε και Βαλμπουενά ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, όντας ιδιαίτερα απειλητικοί στην επίθεση. Από κοντά και  ο Μπουχαλάκης.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά ήταν τελείως αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Στο 8′ πρώτη σοβαρή απειλή και είναι για τον Ολυμπιακός. Βγήκε στην κόντρα ο Ποντένσε, αλλά καθυστέρησε να αποφασίσει τι ήθελε να κάνει και το σουτ του με το αριστερό μπλόκαρε ο Γιορίς. Στο 19′ ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ. Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα, ο Ποντένσε έστρωσε ωραία στον Γκερέρο που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γιορίς. Στην επαναφορά ο Γκιγέρμε έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έσκασε και έφυγε πάνω από την εστία του Γάλλου “γκολκίπερ”. Στο 26′, στην πρώτη φορά που η Τότεναμ πάτησε περιοχή, είχαμε πτώση του Κέιν και πέναλντι. Ο Άγγλος με εκτέλεση που δεν άφησε περιθώρια, έκανε το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, Η Τότεναμ στο 30′ διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από λάθος στο κέντρο, ο Μοουρα έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Σα στην γωνιά του. Γκολ κλάσης από τον Βραζιλιάνο. Ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε.  Ο Ποντένσε βγήκε στην κόντρα από τα δεξιά και με ένα συρτό σουτ, νίκησε τον Γιορίς με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τελείωμα στο 44′. Έτσι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Βρέθηκε πίσω με 2 γκολ, αλλά τελικά έσωσε την παρτίδα ισοφαρίζοντας ακριβώς πριν την ανάπαυλα. Το όμορφο γκολ του Ποντένσε που έδωσε ελπίδα στον Ολυμπιακό! (video)

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα . Η Τότεναμ ανέβασε την απόδοσή της, αλλά χωρίς να απειλεί πραγματικά τον Ολυμπιακό. Είχε απλά μια φλύαρη υπεροχή Στο 54′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-2! Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 65′ η Τότεναμ λίγο έλειψε να παγώσει και πάλι το Καραϊσκάκης. Ο Ντελέ Άλι μπήκε από τα δεξιά και έπιασε χαμηλό σουτ που απέκρουσε ο Σα. Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό 10′ λεπτά αργότερα. Μετά από γύρισμα του Ποντένσε από τα δεξιά, ο Μπενζιά έπιασε σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλα αστόχησε! Στο 86′ ο Λαμέλα μπήκε από αριστερά, έμεινε όρθιος αλλά το σουτ του, απέκρουσε ο Σα. Στο 94′ ο Γιορίς θέλησε να κάνει ένα δώρο στον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί όμως δεν πρόλαβε να μπει στην φάση.  Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε μια ισοπαλία με μια σπουδαία αντίπαλο και έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι.

Τα highlights

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Εντομπελέ, Γουίνκς, Έρικσεν,Άλι, Κέιν, Μόουρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ