ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Χόρεψε «τάνγκο» τη Ρεάλ ο Ντι Μαρία (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άνχελ Ντι Μαρία, η Παρί ξεκίνησε με το «δεξί» στο Champions League, επικρατώντας με 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χόρεψε «τάνγκο» τη Ρεάλ ο Ντι Μαρία (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ότι ήθελε απέναντι στην Ρεάλ, την οποία κέρδισε εύκολα με 3-0, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντι Μαρία που πέτυχε 2 γκολ.

Προβάδισμα νωρίς για τους γηπεδούχους

Η Παρί μπήκε με ορμή στο παιχνίδι, θέλοντας να πάρει από νωρίς προβάδισμα, βάζοντας τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη. Τελικά, η ασφυκτική πίεση απέδωσε, με τον Άνχελ ντι Μαρία να ανοίγει το σκορ στο 14′! Ο Αργεντινός πετάχτηκε στην περιοχή εκμεταλλευόμενος την καλή μπαλιά του Μπερνάτ και με ωραίο τελείωμα, νίκησε τον Κουρτουά. Αργή αντίδραση από τον Βέλγο, που όμως «κρεμάστηκε» από την κακή αντίδραση της άμυνάς του.

Παρά το γρήγορο γκολ, οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν να πιέζουν, καθώς ήθελαν να βάλουν ακόμη καλύτερες βάσεις για τη νίκη και το τρίποντο.

Γκολάρα ο Ντι Μαρία και 2-0 η Παρί

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους Γάλλους, που έδειχναν διατεθειμένοι να πετύχουν και άλλο γκολ. Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και έμοιαζε θέμα χρόνου οι γηπεδούχοι να σκοράρουν ξανά.

Ο Ντι Μαρία βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή της Ρεάλ. Αφού έκανε εκπληκτικό κοντρόλ, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Κουρτουά στο 33′.

Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μπέιλ λίγο έλειψε να «παγώσει» το «Παρκ ντε Πρενς». Στο 36′ ο Ουαλός έστειλε με εκπληκτικό τελείωμα την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά. Στην προσπάθειά του να κάνει κοντρόλ, ο Μπέιλ βρήκε την μπάλα με το χέρι, ακυρώνοντας έτσι το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στη συνέχεια.

«Γκάφα» του Λούκας, άκυρο ΚΑΙ το γκολ του Μπενζεμά

Με το δεύτερο ημίχρονο να έχει σαφώς χειρότερο ρυθμό, η Ρεάλ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Παρά τις προσπάθειες του Ντι Μαρία, φαινόταν πως η Παρί είχε δώσει χώρο στη Ρεάλ, καθώς το 2-0 της έδινε το δικαίωμα να το κάνει.

Στο 77′ ο Καρίμ Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς σύμφωνα με τη διαιτητική ομάδα και το VAR, ο Λούκας Ερνάντεθ επηρέαζε τη φάση. Από το ριπλέι φάνηκε πως όντως ο εκτεθειμένος Λούκας έκανε κίνηση στην μπάλα, πριν καταλάβει και φύγει από την άλλη.

Μόλις 2 λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπενζεμά απείλησε αυτή τη φορά με κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κέιλορ Νάβας.

3-0 με τον Μενιέ

Μετά από το 2λεπτο του Μπενζεμά, ο ρυθμός έπεσε και πάλι με τη Ρεάλ να δέχεται τη μοίρα της. Παρόλα αυτά η Παρί είχε και γλυκό για το τέλος.

Στο 91′ οι Μενιέ και Μπερνάτ συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον πρώτο να νικάει τον Κουρτουά, για το τελικό 3-0.  Η Παρί έκανε ιδανικό «σεφτέ» απέναντι στη «βασίλισσα» χωρίς να έχει στη διάθεσή της τους Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ. Από την άλλη η Ρεάλ έχει να λύσει αρκετά προβλήματα, δείχνοντας πως έχει μπροστά της πολύ δουλειά.

Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ