ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έχει… ραντεβού με την ιστορία: Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που πάει να σπάσει
Και από το πουθενά στο παιχνίδι για τον Οσιμέν η Γιουβέντους!
Συνάντηση των ιδιοκτήτων των ιταλικών ομάδων – Θέλουν αλλαγές για να γίνει κορυφαία η Serie A
Αδιανόητος ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια: «Η Ρεάλ έχει 8 μαύρους, ήθελα να εξαγοράσω διαιτητή!
Ο Γουέλμπεκ κι άλλος κανείς φέτος στην Premier League! (vid)
Μίλαν: Ο Φοφανά απάντησε στον Τουράμ και την Ίντερ για τα περσινά τερτίπια! (pic)
Κριστιάνο: «Σε αυτό το γκολ μου θα έβαζα… “δέκα με τόνο”! Ήταν το καλύτερο» (vid)
Χειρουργήθηκε ο Τερ Στέγκεν – Η επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Σίτι: Το χειρότερο μαντάτο για Ρόδρι, χάνει τη σεζόν!
Ο Ράιτ ξεφτίλισε τον Χάαλαντ: «Άνανδρο αυτό που έκανες, ήταν κίνηση δειλού!» (vid)
Γκουαρντιόλα: «Εμείς είμαστε μια τίμια ομάδα και στην Άρσεναλ… είχαν όλο κράμπες»
Ο Γκάμπριελ επισημοποίησε το ραντεβού… θανάτου με τον Χάαλαντ! (pic)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Το αφεντικό της Ρόμα αγόρασε ιστορική ομάδα της Αγγλίας – Σώζουν την Έβερτον (pic)
Ο Ακάντζι γλεντάει την Άρσεναλ: «Σας αρέσει το δράμα, αλλά… εμείς θα το πάρουμε και φέτος»
Επίσημο: «Ανανέωσε με τη Ρεάλ μέχρι το 2027» – Μένει ο αγαπημένος του Αντσελότι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Είναι να μην πεισμώσει η Ατλέτικο (vid)

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου στο Γουάντα Μετροπολιτάνο μετατράπηκε στο τελικό 2-2 με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους να δείχνουν πως η υπόθεση πρωτιά στον όμιλο θα παιχτεί στις λεπτομέρειες.

Είναι να μην πεισμώσει η Ατλέτικο (vid)

Η Γιουβέντους έφθασε πολύ κοντά σε μεγάλη νίκη! Η Ατλέτικο Μαδρίτης όμως εντός Ισπανίας μοιάζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Οι Ιταλοί βρέθηκαν μπροστά 2-0 με τα τέρματα των Κουαρδάδο και Ματουιντί, όμως Σάβιτς και στο τέλος Ερέρα έσωσαν την πατρίδα για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο να ξεκινά το ταξίδι της στα αστέρια έχοντας απέναντι της την πανίσχυρη Γιουβέντους. Πέρυσι οι «Μπιανκονέρι» βγήκαν κερδισμένοι στην μεταξύ τους κόντρα χάρις την ρεβάνς στο Τορίνο. Ένας μαινόμενος Κριστιάνο Ρονάλντο παρέσυρε στους «16» τους «Ροχιμπλάνκος». Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί κέρδισαν 2-0 ωστόσο στην Ιταλία γνώρισαν την ήττα με 3-0 και αποκλείστηκαν.

Απόψε, οι Μαδριλένοι αναζητούσαν μια άτυπη ρεβάνς. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με όλα του τα αστέρια στον αγωνιστικό χώρο έψαξε εξαρχής την νίκη. Με το όμιλο να παίζεται κυριολεκτικά από αυτό το ζευγάρι κάθε λάθος κοστίζει και ο Αργεντινός το ξέρει καλά αυτό. Απέναντι του η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με τους Φέλιξ και Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση, οι Μαδριλένοι ανησύχησαν πολλάκις την ιταλική άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά κατάφεραν να περιορίσουν αρκετά τους κινδύνους περιμένοντας παράλληλα καρτερικά μια αντεπίθεση. Αυτή δεν ήρθε στα πρώτα 45′ με το 0-0 να τα ολοκληρώνει απόλυτα φυσιολογικά.

Χορταστικό δεύτερο ημίχρονο με την Ατλέτικο να… μιλά στο τέλος

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός πήρε φωτιά! Η αρχή έγινε με την Γιουβέντους να ανοίγει το σκορ στο 48′. Ο Μπονούτσι με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ιγκουαίν, με τον Αργεντινό να πασάρει ιδανικά στον Κουαρδάδο και τον τελευταίο να τελειώνει ιδανικά τη φάση.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δύο ομάδες «άνοιξαν» παρουσιάζοντας έναν γρηγορότερο ρυθμό στο παιχνίδι. Η Ατλέτικο χωρίς ψυχραιμία έψαχνε τρόπο να ισοφαρίσει με την Γιουβέντους να περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να «ξαναχτυπήσει». Τελικά υπερίσχυσε το δεύτερο με τους Ιταλούς να ξαναπατούν περιοχή και να διπλασιάζουν τα τέρματα τους.

Δράστης αυτή τη φορά ο Ματουιντί, με τον Γάλλο μέσο να πετυχαίνει με κεφαλιά από το… κουτί το 2-0 στο 65′ βάζοντας βάσεις νίκης για την ομάδα του. Με το 2-0 στην πλατη, οι «Ροχιμπλάνκος» ήξεραν πως θα έπρεπε να ανέβουν… βουνό για να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Επιστρέφοντας στην πίεση στα αντίπαλα καρέ χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να πανηγυρίσουν. Ο Σάβιτς στο 70′ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ μείωσε το σκορ σε 1-2 φέρνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα και με τις ισορροπίες να είναι λεπτές το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη.

Η Ατλέτικο πίστεψε πως μπορούσε να επιστρέψει στον αγώνα και το προσπάθησε μέχρι το τέλος. Τελικά η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δικαιώθηκε στο στο φινάλε με τον Έκτορ Ερέρα να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Ο έμπειρος μέρος με κεφαλιά κέρδισε τους πάντες κάνοντας την ανατροπή στον αγώνα.

Το τελικό 2-2 βγάζει ουσιαστικά νικήτρια την Ατλέτικο, με τους Ισπανούς να παίρνουν τον βαθμό όντας πίσω 2-0. Η Γιουβέντους επιστρέφει στο Τορίνο με την πίκρα, καθώς έφθασε κοντά στην πηγή όμως τελικό δεν ήπιε το νέκταρ της νίκης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ