Ρεάλ Μαδρίτης

“Κατάντια! Ούτε ένα σουτ στο τέρμα για Ρεάλ”

Η Ρεάλ δεν μοιάζει με τίποτα στην ομάδα των προηγούμενων ετών και εκτός από την ήττα, κατέγραψε κι ένα ντροπιαστικό στατιστικό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραπαίει αγωνιστικά, πιο πολύ από ποτέ! Αν μπορούσαμε να μαντέψουμε ποια θα ήταν τα λόγια του Ζινεντίν Ζιντάν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, θα ήταν “πιάσαμε πάτο”. Οι “Μαδριλένοι”, όχι απλά ηττήθηκαν από Παρί με 3-0, αλλά κατέγραψαν και ένα ντροπιαστικό στατιστικό. Οι “Μερένχες”, έμειναν χωρίς σουτ στο τέρμα για όλο το παιχνίδι! Μάλιστα αυτό είχε να συμβεί για τουλάχιστον 16 χρόνια(!!!) και 167 ματς . Για την ακρίβεια, η ιστοσελίδα που κατέγραψε το στατιστικό, διευκρίνισε ότι μπορεί αυτό να μην έχει συμβεί και ποτέ. Πάντως από όταν κρατούν στατιστικά, δηλαδή από την σεζόν 2003-2004, δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά μηδέν!

Αποκαρδιωτική εικόνα

Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει με τίποτα τα αγωνιστικά της πατήματα. Το να θυμίσει δε, την παλιά υπερηχητική Ρεάλ, αυτή την στιγμή μοιάζει… πολύ μακρινό σενάριο. Η επιστροφή του Ζιντάν, από ότι φαίνεται δεν έφτανε από μόνη της. Η παρατεταμένη κακή απόδοση των “Μερένχες”, δεν φρενάρεται και πολλά είναι τα σενάρια που έχουν βγει προς τα έξω. Το ένα, είναι ότι δεν ήρθαν οι παίκτες που ζήτησε ο προπονητής. Το άλλο, ότι ο Ζιντάν σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν αν συνεχίσει έτσι. Πάντως το να μην κάνει η Ρεάλ, ούτε ένα σουτ στο τέρμα, με την ελλιπέστατη Παρί, είναι πάνω από παίκτες και τακτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ