ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μοράτα αποφάσισε – Πάει στην παλιά του αγάπη με.. τρελή μείωση μισθού!
Η Μπάγερν δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στην Λίβερπουλ – Κάνει κίνηση για τον ηγέτη!
Ράγισε καρδίες ο Ιμπραΐμοβιτς: «Στέρεψα από δάκρυα! Μου λείπεις πολύ να ξέρεις»
Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ – Ακυρώνει το αντίο λόγω… αποτυχίας!
Για αυτό τους «γλεντάει» ο Βινίσιους – Αντιγράφει τις κινήσεις από τρεις… GOAT!
Τεράστια ζημιά ο Ντεστ – Μπαίνει χειρουργείο και το μήνυμα του… ανατριχιάζει (vid)
Ράις: Για αυτό ακύρωσε την Σίτι για χάρη της Άρσεναλ!
Ανρί σε haters… Ρεάλ: «Έχουν 14 τρόπαια και εσείς μιλάτε ακόμα για τύχη»
Λέστερ και Βάρντι μαζί στην επόμενη Premier League!
H Ρόμα απειλεί να γκρεμίσει το αήττητο της Λέβερκούζεν
Ο Ρόντρι της Ρεάλ Μαδρίτης αγνοεί τη λέξη ήττα (stats)
O Λούκα Μόντρις διέλυσε ρεκόρ της Ρεάλ που κατείχε ο θρυλικός Πούσκας
Ανοίγει ο δρόμος για νέο «κανόνι» στην Άρσεναλ – Στη «μαύρη» λίστα ο επιθετικός της
Μπάγερν Μονάχου: Έκλεισε τον νέο της προπονητή πριν τη σέντρα με τη Ρεάλ
Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι – Αρνήθηκε μυθική πρόταση ο Πολωνός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Με το καλημέρα… αφεντικό η Μπάγερν (vid)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 του Ερυθρού Αστέρα στο Αλιάνζ μπαίνοντας ιδανικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το καλημέρα… αφεντικό η Μπάγερν (vid)

Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες! Όχι για την Μπάγερν! Οι Βαυαροί χωρίς να ιδρώσουν ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο γερμανικός σύλλογος επικράτησε 3-0 του μαχητικού Ερυθρού Αστέρα πιάνοντας κορυφή στον όμιλο. Κομάν, Λεβαντόφσκι και Μίλερ οι σκόρερς για το σύνολο του Κόβατς.

Μετά το 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Μπάγερν Μονάχου ήξερε πως με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα θα έπιανε με το καλημέρα κορυφή. Οι Βαυαροί φιλοξένησαν τον σύλλογο από την Σερβία στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σύνολο του Κόβατς ήθελε να μπει με το… δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απέναντι τους οι πάντα επικίνδυνοι Σέρβοι, που δεν θέλουν και πολύ για να κάνουν τη ζημιά.

Η αποστολή ωστόσο των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά δύσκολη. Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ήξεραν πως θα έχουν ελάχιστες ευκαιρίες για να απειλήσουν. Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους. Κατοχή της μπάλας και συντεταγμένες προσπάθειες προκειμένου να πατήσουν ορθόδοξα την περιοχή του αντιπάλου τους.

Οι Σέρβοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος έδειξαν αρκετά ώριμοι στο αμυντικό τους πλάνο διατηρώντας αρκετά μακριά τον αντίπαλο από την περιοχή τους. Ωστόσο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να «χτυπήσει» βρίσκοντας δίχτυα.

Κομάν και Λεβαντόφσκι «καθάρισαν» για την Μπάγερν

Σκόρερ για τον γερμανικό σύλλογο ο Κομάν, με τον Γάλλο επιθετικό στο 34′ να τελειώνει ιδανικά την φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Πέρισιτς. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν άλλαξαν! Η κατοχή της μπάλας παρέμεινε στα πόδια των γηπεδούχων. Ο Ερυθρός Αστέρας αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα θέλοντας να αποφύγει έναν ξέφρενο ρυθμό. Το προβάδισμα της Μπάγερν έδινε στους Γερμανούς τη σιγουριά όμως ο Κόβατς ήθελε να δει την ομάδα του να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ.

Αυτό τελικά μπορεί να άργησε όμως ήρθε! Ο Λεβαντόφσκι στο 80′ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των αμυντικών του Ερυθρού. Ο Πολωνός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πλάσαρε σωστά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Λίγο πριν το φινάλε και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μπάγερν έβαλε και το «κερασάκι στην τούρτα. Ο Τόμας Μίλερ με όμορφη ενέργεια χτίστηκε σκόρερ γράφοντας στο 91′ το τελικό 3-0.  Οι Βαυροί με αυτή τη νίκη ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα απέκτησαν με το καλημέρα προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ