ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ

Κυριακή (22/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς είναι γεμάτο με αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του πλανήτη, ενώ ορισμένα ντέρμπι σε Ελλάδα και Αγγλία κάνουν τη… διαφορά. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, όπως είναι η Betrebels.

Ανεβασμένοι ΠΑΟΚ και Άρης

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την παρουσία του μέχρι στιγμής, ωστόσο μετράει 3/3 νίκες με αποτέλεσμα να φιγουράρει από νωρίς στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης από την πλευρά του έχει ρεκόρ 1-1-1, ωστόσο προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού, που του χάρισε “τρελή” ψυχολογία εν όψει του σημερινού ντέρμπι. Ο “δικέφαλος” έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι στιγμής, το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα, ενώ το σενάριο του να μείνει “άσφαιρος” στην Τούμπα θα μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Περιμένουμε τουλάχιστον ένα γκολ κι από τις δυο ομάδες, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.50.

Ντερμπάρα στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε με Premier League και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Οι “μπλε” βρίσκονται σε φάση αλλαγής, βλέπουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα της, με αποτέλεσμα να μην έχει την επιθυμητή σταθερότητα, μετρώντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι στιγμής. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της μετράει το απόλυτο 5/5 μέχρι στιγμής, παίζει και πάλι άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο έχοντας σημειώσει ήδη 15 (!) τέρματα κι αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, οφείλει να κερδίζει παιχνίδια όπως το σημερινό. Πιστεύουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να τα καταφέρει, επομένως θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.10.

Έχουν αμυντικά κενά Ρεν και Λιλ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Γαλλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεν και Λιλ. Η Ρεν μπορεί να ξεκίνησε τις φετινές τις υποχρεώσεις μετρώντας 3/3 νίκες, έκτοτε όμως έχει μια ισοπαλία και μια ήττα, δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η Λιλ από την πλευρά της είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο διατηρώντας ρεκόρ 3-0-2, έχει κρατήσει μόλις μια φορά το μηδέν στα μετόπισθεν και δεν περιμένουμε να αλλάξει σήμερα κάτι. “Βλέπουμε” γκολ κι από τις δυο ομάδες, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση των αγώνων ΠΑΟΚ – Άρης και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

 Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

ΠΑΟΚ – Άρης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ