Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η ουραγός… φρέναρε την Μαρσείγ!
Home Page

Η ουραγός… φρέναρε την Μαρσείγ!

Μια άνευρη και κακή επιθετικά Μαρσέιγ σπατάλησε δύο βαθμούς στην έδρα της Ντιζόν, μένοντας στο 0-0!

24.09.2019 | 21:54

Η Μαρσέιγ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ντιζόν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0! Σπουδαίος βαθμός για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πισωγύρισμα το αποτέλεσμα για τους Μασσαλούς, oι οποίοι μένουν για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη!

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 2 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές! Από την άλλη η Μαρσέιγ ανέβηκε στους 12 βαθμούς χάνοντας όμως την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα…

Το πρώτο ημίχρονο αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επιθετικά, χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερες επικίνδυνες καταστάσεις για τους δύο τερματοφύλακες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές καλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα της Ντιζόν να δηλώνει παρών.

Στην επανάληψη αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι. Η Ντιζόν είχε την κατοχή της μπάλας και έδειχνε να ψάχνει πιο πολύ το γκολ της νίκης. Στο 53΄ήρθε η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία της αναμέτρησης, με τον Μανγκά να μην μπορεί να κερδίσει τον Μανταντά! Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνέχιζε, με την Μαρσέιγ να μην απειλεί καθόλου επιθετικά.

Το σκορ έμεινε στο 0-0 με τις δύο ομάδες να μην μένουν ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα. Αρκετή προβληματική εμφάνιση για την ομάδα του Βίλας Μπόας, απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version