ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ρομέλου Λουκάκου: Απλά ένα ακόμη καλό ξεκίνημα ή ώρα για εκτόξευση; (poll)

Ο Ρομέλου Λουκάκου μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά ξεκινήματα με την εκάστοτε ομάδα του. Άραγε στην Ίντερ θα εδραιωθεί;

Ρομέλου Λουκάκου: Απλά ένα ακόμη καλό ξεκίνημα ή ώρα για εκτόξευση; (poll)

Με 3 γκολ σε 5 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της Ίντερ, ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεκινήσει «ζεστά» στην Ίντερ. Άραγε θα έχει αντίστοιχη συνέχεια και συνέπεια με τα δίχτυα ή θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο της κερκίδας και του προπονητή του;

Έφυγε από το Μάντσεστερ κάτω από έντονη αμφισβήτηση

Το τρομερό ξεκίνημα που έκανε με τη φανέλα της Ίντερ, δεν είναι πρωτόγνωρο για τον θηριώδη Βέλγο επιθετικό. Μόλις πριν από 2 χρόνια, περίπου τέτοια εποχή άπαντες στο Μάντσεστερ πίστευαν πως ο Λουκάκου ήταν αυτό που έψαχναν. Η συχνότητα με την οποία σκόραρε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή, όμως δεν έμελλε να έχει αντίστοιχη συνέχεια.

Μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους» κανείς δεν πίστεψε πως η φυγή του θα επηρεάσει τόσο την ομάδα του Σόλσκιερ, καθώς πολλές φορές ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Παρόλα αυτά, δεν ήταν μόνο ο κόσμος, αλλά και ο ίδιος ο Λουκάκου έψαχνε κάτι άλλο. Έναν τρόπο να φύγει από τη μεγάλη πίεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελε να βρει ξανά τον εαυτό του. Να αισθανθεί και πάλι σημαντικός.

Η Ίντερ και τα περιττά κιλά

Το θρίλερ της μεταγραφής του κράτησε πολύ. Για ένα γεμάτο δίμηνο τόσο η Ίντερ όσο και ο ίδιος περίμεναν τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή. Τελικά αυτό έγινε, με τον Βέλγο να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα της μόδας.

Οι πρώτες εικόνες που έφτασαν, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικές με το κλίμα να γίνεται ακόμη χειρότερο για τον Λουκάκου. Τα περιττά κιλά ήταν εμφανή στο σώμα του και παρά τις προσπάθειες του ίδιου να το διαψεύσει οι οπαδοί τον «νερατζούρι» είχαν ξεκινήσει τη μουρμούρα.

Για όσους ξέρουν βέβαια, αρκετοί ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο και κατά καιρούς, ειδικά όταν έχουν διακοπές, ξεφεύγουν. Τα ειδικά διαιτολόγια όμως από τους διατροφολόγους των ομάδων, κάνουν θαύματα και μέσα σε λίγες μέρες ο παίκτης έχει επανέλθει.

Το ίδιο έγινε φυσικά και στην περίπτωση του, καθώς αν κάποιος συγκρίνει την εικόνα του από την παρουσίασή του μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα πάθει πλάκα.

Πείσμωσε, δούλεψε και ξεκίνησε να τα «κολλάει»

Τα παραπανίσια κιλά και η γενικότερη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, έκαναν τον Ρομέλου να πεισμώσει και να γυρίσει τον διακόπτη. Βάλθηκε να αλλάξει την εικόνα του και συνάμα να κλείσει στόματα.

Προπονήθηκε σκληρά, ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα διατροφής που του χορηγήθηκε και εμφανίστηκε έτοιμος να τραβήξει το «κάρο» της Ίντερ από τη «λάσπη» που βρίσκεται τόσα χρόνια.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα, με 3 γκολ σε 5 παιχνίδια. Το τελευταίο μάλιστα, υπέγραψε τη νίκη των «νερατζούρι» στην έδρα της μισητής αντιπάλου και συμπολίτισσας Μίλαν. Επιβλητική κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Θα συνεχίσει να «παστελώνει» ή στο ίδιο έργο θεατές

Μετά το τρομερό ξεκίνημα, η σκέψη που απομένει να ταλανίζει το μυαλό όλων είναι ένα. Θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια ο Βέλγος ή θα σιγήσει και θα περάσει μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Σε αντίθεση με το Αγγλικό πρωτάθλημα, η Ιταλία δεν έχει φυσικά τον ίδιο ρυθμό. Παρότι οι άμυνες σε πολλές περιπτώσεις είναι κλειστές, υπάρχουν περισσότερες ομάδες δεύτερης και τρίτης «ταχύτητας». Είναι δεδομένο πως αν είναι υγιής και δυνατός, 15-20 γκολ τα έχει «σβηστά» στο πρωτάθλημα.

Μη ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του που όντας μόλις 26 ετών έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του. Μπορεί στο Μάντσεστερ να μην κατάφερε να βρει την Ιθάκη του, όμως τώρα είναι η ευκαιρία του. Με σωστή νοοτροπία και συνεχή δουλειά, μπορεί να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο που μοιάζει έτοιμο να κοντράρει τη Γιουβέντους. Το αν θα καταφέρει να παραμείνει ανταγωνιστική μέχρι το τέλος κανείς δε το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως ο Ρομέλου Λουκάκου απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κόντε, που όσο δύσκολος άνθρωπος είναι, τόσο δίκαια συμπεριφέρεται απέναντι στους ποδοσφαιριστές του.

Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στα χέρια του Βέλγου. Πλέον, όντας στην καλύτερη του ηλικία βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Θα τα καταφέρει;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ