Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιτέλους βρήκε… στόχο ο Βινίσιους!
Home Page

Επιτέλους βρήκε… στόχο ο Βινίσιους!

Έπρεπε να σουτάρει πολλές φορές και να περιμένει ακόμη περισσότερο ο Βινίσιους Τζούνιορ, μέχρι να βρει δίχτυα και πάλι για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

25.09.2019 | 23:37

Ξέρει “καντάρια” μπάλα. Είναι πολύ γρήγορος. Όμως, αν πρέπει να διορθώσει κάτι και μάλιστα άμεσα ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι το σουτ του. Ειδικά τώρα που είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να δουλέψει αρκετά, ώστε να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Ο πιτσιρικάς έχει όλα τα φόντα για να φτάσει ψηλά. Πολύ ψηλά. Όμως, όλα εξαρτούνται από εκείνον και τη δουλειά που θα ρίξει στο γήπεδο.

Ειδικά στο θέμα… ευστοχία. Εκεί θα πρέπει να δώσει αρκετό βάρος, όπως δείχνουν και τα στατιστικά του στοιχεία στα τελευταία ματς, όπου αγωνίστηκε με τη “βασίλισσα”. Ο Βινίσιους ναι μεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν σημαδεύει πάντα σωστά.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν έχει και τόσο καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Έκανε καιρό να… πανηγυρίσει ο Βινίσιους!

Ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά 12 σουτ έπρεπε να πραγματοποιήσει ο Βινίσιους μέχρι να πανηγυρίσει και πάλι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελευταίο του τέρμα ήταν τον Φεβρουάριο κόντρα στην Αλαβές. Από εκεί και πέρα αντιμετώπισε και μερικά προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι, σε συνδυασμό με την αστοχία του έπρεπε να φτάσουμε στα τέλη του Σεπτέμβρη, προκειμένου να γίνει σκόρερ. Σίγουρα θέλει… δρόμο ακόμη μέχρι να γίνει όπως άλλοι και άλλοι τοπ σκόρερ. Όμως, το γεγονός πως έχει άλλα καλά στοιχεία στο παιχνίδι του τον κάνει πολύτιμο για τους “μερένχες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version