ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Ντίας: «Θα ήταν το τέλειο αντίο, αν δεν είχα χάσει τον Ντιόγκο…»
Τρελαμένος ο Ντίας: «Ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο και θέλω να κατακτήσω τα πάντα»
Επίσημο: Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Λουίς Ντίας (pic)
Ο «παλιός της Ρεάλ Μαδρίτης πείσμωσε και θέλει να μείνει
Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες της αγοράζουν μεγάλη ομάδα της Ισπανίας
Πανέξυπνη Τσέλσι: «Kορόιδεψε» τους πάντες με μόνο… δύο παίκτες
Μπαρτσελόνα: Τους πόρωσε ο Φλικ – «Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας»
Υπόθεση Όσιμεν: Αποκάλυψε τη νέα του ομάδα…και χαμός
Το τεράστιο κόλπο της Μπαρτσελόνα με τον Τερ Στέγκεν (pic)
Το νέο look του Καρέτσα θυμίζει… Εντέν Αζάρ (δείτε φωτογραφίες)
Γκουαρντιόλα: Έσπασε το μυθικό φράγμα των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ
H Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε επισήμως το «10» στον Μπαπέ
Μπαρτσελόνα: Από «κομμένος» θέλει να γίνει…η αποκάλυψη
Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν… και πάει
Ο Πάολο Μαλντίνι είναι φέτες στα 57 του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Η ΦΙΦΑ θα δώσει λύση στην υπόθεση Σάλα

Η ΦΙΦΑ θα αποφασίσει για την τύχη της μεταγραφής του Εμιλιάνο Σάλα από την Ναντ στην Κάρντιφ.

Η ΦΙΦΑ θα δώσει λύση στην υπόθεση Σάλα

Πριν λίγους μήνες ο Εμιλιάνο Σάλα έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Ο Αργεντινός επιθετικός μετά από εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα της Ναντ πήρε μεταγραφή για την Κάρντιφ. Ο έμπειρος φορ βρέθηκε στο Νησί για να υπογράψει στην νέα του ομάδα.

Μάλιστα, έβγαλε και τη σχετική φωτογραφία κρατώντας τη φανέλα της Κάρντιφ. Αυτή ήταν η κοντινότερη επαφή του με την εμφάνιση του συλλόγου καθώς δεν πρόλαβε ποτέ να την φορέσει. Το αεροπλάνο του Σάλα έπεσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ο πιλότος.

Η κόντρα για τα χρήματα της μεταγραφής

Advertisements

Αφού οι δυο ομάδες έδειξαν την θλίψη τους για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή στη συνέχεια έβγαλαν τα μαχαίρια. Η Κάρντιφ, η ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε τον παίκτη, θα έπρεπε να πληρώσει 15 εκατομμύρια λίρες. Από την στιγμή που η μεταγραφή δεν έγινε, η Αγγλική ομάδα πιστεύει ότι δεν πρέπει να δώσει τα χρήματα.

Αντίθετα η Ναντ ισχυρίζεται πως είχαν υπογραφεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα και η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται έγκυρη. Από τη στιγμή που οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να τα βρουν, θα πρέπει να επέμβει η ΦΙΦΑ για να δώσει ένα τέλος στην ιστορία.

Συγκεκριμένα η ΦΙΦΑ είχε δώσει προθεσμία μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου για να καταθέσουν οι ομάδες τα υπομνήματα τους. Από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ήλπιζαν πως οι ομάδες θα τα έβρισκαν μόνες τους, αλλά κάθε προσπάθεια έπεσε στο κενό από την απροθυμία της Κάρντιφ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ