ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ και στα δύσκολα! (vid)

Το τρένο της Ίντερ συνεχίζει χωρίς σταματημό, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να νικά ακόμη ένα ντέρμπι αυτό κόντρα στην Λάτσιο (1-0) και να συνεχίζει πρώτη και καλύτερη στην Σέριε Α.

Ίντερ και στα δύσκολα! (vid)

Η αποψινή δοκιμασία αποδείχθηκε η δυσκολότερη μέχρι τώρα για την Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» βγήκαν αλώβητοι από την μάχη με την Λάτσιο χάρις το τέρμα του Ντ’ Αμπρόζιο στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετικά επικίνδυνη η Λάτσιο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως όχι αποτελεσματική!

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Σέριε Α έβαλε χώρα στο Τζουζέπε Μεάτσα! Ίντερ και Λάτσιο διασταύρωσαν τα… ξίφη τους με σκήπτρο την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από την μία η αήττητη Ίντερ του Αντόνιο Κόντε και από την άλλη η πάντα επικίνδυνη Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάκι.

Η μεταξύ τους κόντρα ήταν δεδομένο πως θα χάριζε έντονες συγκινήσεις. Οι «Νεραντζούρι» έχοντας το απόλυτο 4 στα 4 ήθελαν άλλη μία επιτυχία. Ο Αντόνιο Κόντε μετά το πέρασμα από το ντέρμπι με την Μίλαν φιλοδοξούσε σε άλλη μία νίκη για την ομάδα του. Με όλα τα όπλα του διαθέσιμα επεδίωξε εξαρχής να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 23′ για καλή του τύχη είδε τον Ντ’ Αμπρόζιο να πατά περιοχή και σαν άλλος σέντερ φορ να μετουσιώνει σε γκολ την σέντρα του Μπιράγκι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα χαμόγελα των φίλων της Ίντερ παραλίγο να… παγώσουν. Αιτία το εκπληκτικό σουτ του Κορέα, το οποίο για καλή τύχη των «Νεραντζούρι» βρήκε τον Χαντάνοβιτς έτοιμο.

Με το εις βάρος της 1-0 η Λάτσιο ξεδίπλωσε στο χορτάρι όλες τις αρετές της. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρουσιάστηκαν καλύτεροι των Μιλανέζων. Το τέρμα του Ντ’ Αμπρόζιο όμως ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στα πρώτα 45′.

Το τέρμα του Ντ’ Αμπρόζιο έφθανε και περίσσευε στην Ίντερ

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Οι «Λατσιάλι» άνοιξαν το γήπεδο φανερώνοντας αδυναμίες στο αμυντικό πλάνο της Ίντερ. Παρόλα αυτά οι ενέργειες των επιθετικών του Ιντζάκι δεν έφερναν αποτέλεσμα, με το προβάδισμα της Ίντερ να παραμένει πεισματικά.

Η είσοδος των Λούκας Λέιβα και Ιμόμπιλε ήρθε να φορτώσει και άλλο την μεσοεπιθετική γραμμή της Λάτσιο. Με ασφυκτικό πρέσινγκ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κερδίσουν μπάλα δημιουργώντας παράλληλα κινδύνους στην εστία του Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ όμως με περίσσια ψυχραιμία διαχειρίστηκε την πίεση! Μάλιστα χτυπώντας στην κόντρα θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε ποτέ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος ακόμη μία σπουδαία νίκη. Με αυτή οι Μιλανέζοι έφθασαν αισίως τις πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια. Έτσι με 15 βαθμούς ηγούνται στην Σέριε  έχοντας πίσω τους στους 13 την Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ