ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Και χωρίς Κριστιάνο… κορυφή η Γιουβέντους (vid)

Η Μπρέσια θέλησε να βάλει δύσκολα στους Πρωταθλητές Ιταλίας, οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν όμως η Γιουβέντους κατάφερε να αναστρέψει τα εις βάρος της δεδομένα (1-2) και να αποδράσει με το διπλό επιστρέφοντας στην κορυφή της Σέριε Α.

Και χωρίς Κριστιάνο… κορυφή η Γιουβέντους (vid)

Το ταξίδι στην Μπρέσια έκρυβε παγίδες για την Γιουβέντους! Οι «Μπιανκονέρι» ήξεραν πως χωρίς τον Κριστιάνο δεν θα ήταν εύκολο κόντρα στους νεοφώτιστους. Το τέρμα του Ντοναρούμα στο 4′ έκανε την αποστολή σαφώς δυσκολότερη. Η Γιουβέντους όμως έχει την προσωπικότητα και την φανέλα να γυρίζει από τέτοιες καταστάσεις. Το αυτογκόλ του Κάνσελορ και το σουτ του Πιάνιτς ήταν αρκετά για την ανατροπή.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής η Πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους φιλοξενήθηκε από την Μπρέσια. Οι νεοφώτιστοι με τον Μάριο Μπαλοτέλι στην σύνθεση της θέλησε να δείξει τα δόντια της σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο. Τα κατάφερε με το… καλημέρα χάρις το τέρμα του Ντοναρούμα μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ιταλός για άλλο ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα βάζοντας προβλήματα στην άμυνα της «Μεγάλης Κυρίας».

Νίκη με ανατροπή για την Γιουβέντους

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχοντας μπροστά τους Ντιμπάλα και Ιγκουαίν θέλησε να επιστρέψει άμεσα στο παιχνίδι. Η καλή αμυντική προσήλωση των γηπεδούχων ωστόσο έκανε την κατάσταση δύσκολη με το πολυπόθητο τέρμα για τους «Μπιανκονέρι» να μην έρχεται εύκολα. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι με πείσμα αλλά και λίγη τύχη μπόρεσαν να φέρουν την ισορροπία πριν την ανάπαυλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπονούτσι πήδηξε για την κεφαλιά με την μπάλα με την βοήθεια του Κάνσελορ να του κάνει το χατίρι.

Στο δεύτερο μέρος, το άγχος των φιλοξενούμενων εξαλείφθηκε. Με κατοχή της μπάλας και σωστό πλάνο η Γιουβέντους έλεγες πως σίγουρα θα βρει τον τρόπο για την ανατροπή.Μετά από συχνές επισκέψεις στα καρέ του Ζόρονεν στο 63′ ήρθε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα.

Η Γιουβέντους κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, ο Ντιμπάλα σημάδεψε το τείχος όμως στο ριμπάουντ ο Πιάνιτς βρήκε εστία. Με το 2-1 και κεφάλι στο σκορ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Η Μπρέσια στο υπόλοιπο του αγώνα προσπάθησε να αντιδράσει, όμως όταν η Γιουβέντους είναι μπροστά στο σκορ τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα.

Με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πανηγύρισε τη νίκη σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ