ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε βίντεο με τα… χειρουργεία του διαιτητή του τελικού του Copa del Rey (vid)
«Κλειδωμένο» το αύριο του Αλεξάντερ-Άρνολντ
Οι τρεις προτεραιότητες του Τσάμπι Αλόνσο αν αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ακόμη ένα… βράδυ στη δουλειά για την Ατλέτικο! (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης: Είδε και πάλι τον δικό της «Χάαλαντ» να σκοράρει! (vid)
Champions League: Αυτές τις αλλαγές σκέφτεται η UEFA!
Τζέιμι Βάρντι: Οι θρύλοι δεν φεύγουν ποτέ!
Ο Καφού μίλησε – «Έδειξε» τον κορυφαίο μπακ του πλανήτη
Πέπε – Κριστιάνο: Η «σφαλιάρα» στην Μπαρτσελόνα που άλλαξε την… ιστορία (pic)
Κρίση στην Ίντερ τη χειρότερη στιγμή (stats)
Βάρντι: Ράγισε καρδιές – Το αντίο στη Λέστερ… μας λύγισε! (vid)
Απίθανο σκηνικό στο Ίντερ – Μίλαν: Ο Ιντζάκι «διέταξε» τον 4ο διαιτητή να μην δώσει καθυστερήσεις (vid)
Έκτακτο: Τέλος εποχής για τον Βάρντι – Αποχωρεί από τη Λέστερ!
H ελίτ του ποδοσφαίρου και στη μέση ο Μίλος Κέρκεζ
Ρεάλ: Οι τέσσερις «βιονικοί» – Οι μοναδικοί που δεν έχουν τραυματιστεί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Το σοκ στο Πρέστον επιβάλλει… ενισχύσεις για την Τότεναμ

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Πρέστον - της 4ης κατηγορίας - για το Κύπελλο Αγγλίας προκάλεσε έντονους κλυδωνισμούς στο Λονδίνο, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να συνιστά καταρχήν ηρεμία και κατά δεύτερον φρέσκο... αίμα.

Το σοκ στο Πρέστον επιβάλλει… ενισχύσεις για την Τότεναμ

Η Τότεναμ δεν… πατάει καλά! Πριν και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα «Σπιρούνια» έδειχναν τις αδυναμίες τους ωστόσο δεν το πλήρωσαν. Μετά την ισοπαλία με τους «Ερυθρόλευκους» στον Πειραιά οι Λονδρέζοι δείχνουν να καταρρέουν. Η Λέστερ προειδοποίησε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στο πρωτάθλημα, όμως ο Αργεντινός δεν «άκουσε».

Στο Πρέστον όμως η βοή της ήττας – αποκλεισμού ήταν εκκωφαντική. Η Τότεναμ γνώρισε την ήττα στα πέναλτι από την τοπική ομάδα, αποτέλεσμα που έθεσε εκτός έναν από τους στόχους της, αυτόν του κυπέλλου. Η αποκαρδιωτική εμφάνιση και το πρόωρο «αντίο» φυσιολογικά προκάλεσε την έντονη δυσφορία στις τάξεις του λονδρέζικου συλλόγου.

Ποκετίνο: «Ο Ιανουάριος είναι η ευκαιρία να διορθώσουμε τα πάντα»

Ο απόηχος του ναυαγίου όπως αναμενόταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Το κλίμα στην Τότεναμ είναι βαρύ, όμως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι εκεί, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους. Ο Αργεντινός θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να εξηγήσει ως κάτι φυσιολογικό και κάποιες κακές βραδιές.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως εκτός της αγωνιστικής ταυτότητας της ομάδας του αναφέρθηκε και στο… ζουμί. «Το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι χρόνος. Ο Ιανουάριος είναι μια καλή ευκαιρία να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα» τόνισε μεταξύ άλλων ο 47χρονος τεχνικός. Ήδη ονόματα όπως αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα έχουν επανέρθει στο προσκήνιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ