Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα λόγια του Κλοπ, ενθουσίασαν τον Τζέραρντ!
Home Page

Τα λόγια του Κλοπ, ενθουσίασαν τον Τζέραρντ!

Ο Κλοπ έχρισε τον Τζέραρντ διάδοχό του και εκείνος δήλωσε ενθουσιασμένος!

26.09.2019 | 17:44

Ο Τζέραρντ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για εκείνον και ο Άγγλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Ο Κλοπ μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ, κάτι που τον έκανε εξαιρετικά χαρούμενο. Πως αλλιώς άλλωστε, όταν ο προπονητής που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος της σεζόν, λέει τέτοια πράγματα για εσένα που βρίσκεσαι στην αρχή της προπονητικής σου καριέρας.

Συγκεκριμένα ο Κλοπ είπε για τον Τζέραντ, σε δήλωσή του στο “Four Four Two”.“Αν η Λίβερπουλ με απέλυε αύριο, τότε ίσως ο Κένι Νταλγκλίς να ήταν η πρώτη επιλογή για να με αντικαταστήσει. Πολύ πιθανό βέβαια, θα ήταν να έφερναν τον Τζέραρντ από τη Γλασκώβη. Αν με ρωτάτε ποιος θα έπρεπε να είναι πόνος από μένα; θα σας έλεγα ο Στίβι.  Θα τον βοηθήσω οτιδήποτε κι αν κάνει”.

Οι δηλώσεις Τζέραρντ

Ο Τζέραρντ σχολίασε τις δηλώσεις Κλοπ λέγοντας: “Ξαφνιάστηκα και ενθουσιάστηκα την ίδια στιγμή. Αλλά αν διαβάσετε τη δήλωση του προσεκτικά, όπως έκανα εγώ, θα καταλάβετε ότι λέει, ότι αν απολυόμουν αύριο, θα έπρεπε να είναι ο Τζέραρντ, ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ”.

Και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας : “Δεν πρόκειται να απολυθεί αύριο. Δεν θέλω να απολυθεί αύριο. Κάνει φανταστική δουλειά. Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ και πιστεύω ότι οποιοσδήποτε οπαδός σε όλο το πλανήτη θέλει  να τον δει να μένει εδώ, όσο περισσότερα χρόνια μπορεί και να φέρνει όσες περισσότερες επιτυχίες γίνεται. Αλλά ναι, ενθουσιάστηκα με αυτό που είπε για μένα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version