Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Πίρλο ονομάτισε το νέο…Πίρλο!
Γιουβέντους

O Πίρλο ονομάτισε το νέο…Πίρλο!

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και αποκάλυψε ποιος ποδοσφαιριστής του μοιάζει περισσότερο.

27.09.2019 | 13:51

O Αντέα Πίρλο μίλησε σε ιταλικό μέσο για την Γιουβέντους αλλά και τον “διάδοχό” του. Ο παλαίμαχος μέσος της εθνικής Ιταλίας, ρωτήθηκε για την πορεία της Γιουβέντους αλλά και το ποιον ποδοσφαιριστή, θεωρεί ότι του μοιάζει περισσότερο. Ο Πίρλο, έχρισε ξανά την Γιουβέντους φαβορί για το ‘σκουντέτο”, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πίρλο

Αρχικά είπε για το πρωτάθλημα Ιταλίας: “Όταν ήρθα στην Γιουβέντους. το έκανα για να ανοίξω έναν νέο κύκλο νικών. Ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτό θα γινόταν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα είχα πάει αλλού”. Ο Ιταλός “μαέστρος” συνέχισε: “Η Γιουβέντους μπορεί να συνεχίσει το σερί της, με τις κατακτήσεις του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία και ανταγωνισμός με την Ίντερ και την Νάπολι να έχουν ενισχυθεί”. Για τον προπονητή: “Η Γιουβέντους χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής και για τον προπονητή και για του παίκτες. Επομένως χρειάζεται να περιμένουμε. Παρόλα αυτά, παραμένει το φαβορί”.

Όσο για το ποιος παίκτης πιστεύει ότι μοιάζει περισσότερο στον ίδιο, ο Πίρλο είπε: “Ο μόνος που έχω δει ότι είναι σε κάποιες περιπτώσεις παρόμοιος είναι ο Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει κάποιες ομοιότητες στο τρόπο παιχνιδιού, αλλά είμαστε διαφορετικοι και ο καθένας έχει το δικό του στυλ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version