ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

«Στήριγμα» η Βιγιαρεάλ!

Οι σημερινές προτάσεις από τους "betarades".

«Στήριγμα» η Βιγιαρεάλ!

Ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο αποτελεί το σημερινό (27/09) κουπόνι! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κάποιες δυνατά προγνωστικά. Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καλά κρατεί. Συνεπώς, υπάρχουν και πολλές στοιχηματικές επιλογές. Στο επίκεντρο λοιπόν, βρίσκονται τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Πορτογαλίας. Επίσης, ασχολούμαστε με τη Β’ Γερμανίας, αλλά και με το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις αγώνων, στατιστικά, livescore και άλλα πολλά. Πάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Κερδίζει η Βιγιαρεάλ

Κάνουμε την αρχή στις προτάσεις στοιχήματος, με το Βιγιαρεάλ – Μπέτις. Το ισπανικό πρωτάθλημα μπαίνει στην έβδομη αγωνιστική του και αυτή η αναμέτρηση ανοίγει την αυλαία. Δύο δυνατές και ισόβαθμες ομάδες κοντράρονται στο «Estadio de la Ceramica», στις 22:00.

Η Βιγιαρεάλ έχει κάνει κάποια… λαθάκια σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά γενικά παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Ειδικά σε σχέση με την περσινή εφιαλτική σεζόν. Έχει φέρει ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και έχασε δύσκολα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Παρά το δύσκολο πρόγραμμά της, κατάφερε να συγκεντρώσει οκτώ πόντους. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί να πάρει μια σημαντική νίκη σήμερα. Άλλωστε, στην έδρα της ειδικά, αποκτά άλλη δυναμική και παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, η Μπέτις είναι και αυτή στους οκτώ βαθμούς. Όμως, είχε πιο εύκολο πρόγραμμα από τους γηπεδούχους. Δεν έχει καταφέρει να βρει αμυντική ισορροπία. Ενδεικτικά, δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς, εκτός από ένα. Εκτός έδρας αγνοεί ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και η Μπέτις παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Η Βιγιαρεάλ φαίνεται ένα «κλικ» καλύτερη μέχρι στιγμής. Είναι πιο συμπαγής αμυντικά και πιο αποτελεσματική στην επίθεση. Θεωρούμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου της θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.90.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τοντέλα

Μένουμε στην Ιβηρική, και μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία. Το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται και αυτό στην έβδομη «στροφή» του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μποαβίστα φιλοξενεί απόψε την Τοντέλα. Το ματς θα γίνει στις 22:30.

Αήττητη είναι έως τώρα η Μποαβίστα στη διοργάνωση. Έχει φτάσει τους 10 βαθμούς, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Γίνεται αντιληπτό φυσικά, ότι μιλάμε για μια σκληρή ομάδα. Με έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, δεν αφήνει τους αντιπάλους να παραβιάσουν εύκολα την εστία της. Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο αυτό για μια καλή πορεία. Οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό, ειδικά σε εντός έδρας ματς, όπως το αποψινό.

Η Τοντέλα με τη σειρά της, βρίσκεται δύο πόντους κάτω. Με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχει την απόλυτη… ισορροπία. Έτρεχε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, το οποίο σταμάτησε απότομα. Για την ακρίβεια, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με το βαρύ 1-3 από τη Γκιμαράες. Όμως, το δυνατό «χαρτί» της Τοντέλα είναι τα εκτός έδρας ματς, όπου έχει πάρει τους επτά βαθμούς της! Απόψε, θα προσπαθήσει να συνέλθει και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι φιλοξενούμενοι είναι άξιοι εμπιστοσύνης μακριά από το «σπίτι» τους. Επιδεικνύουν μεγάλη σοβαρότητα και βάζουν δύσκολα στους οικοδεσπότες. Πιστεύουμε ότι η Τοντέλα θα βρει τον καλό της εαυτό και θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.80.

Με τη Στουτγκάρδη στο ντέρμπι

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Και αγωνιστικό, και στοιχηματικό. Σήμερα λοιπόν, έχουμε ντέρμπι κορυφής. Η πρωτοπόρος Στουτγκάρδη δοκιμάζεται στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, στις 19:30.

Οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι με δύο βαθμούς λιγότερους από τη Στουτγκάρδη. Την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασαν από την έδρα της Βέχεν με το εμφατικό 2-5! Είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στη 2.Bundesliga. Επιθετικά παίζουν εξαιρετικά, αλλά δεν είναι το ίδιο συνεπείς στα αμυντικά τους καθήκοντα. Κάτι τέτοιο όμως, δεν επιτρέπεται απέναντι στην πρωτοπόρο.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στη Bundesliga και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Προέρχεται από την εύκολη νίκη με 2-0 επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Είναι και αυτή αήττητη, και ιδιαίτερα σοβαρή. Συν τοις άλλοις, έχει και την παράδοση με το μέρος της. Εξάλλου, δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια με αντίπαλο την Μπίλεφελντ, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι δεν… αστειεύονται και θέλουν να χτίσουν διαφορά από τους διώκτες τους. Έχουν τα φόντα για μια μεγάλη νίκη σήμερα και θα τους εμπιστευτούμε με κάλυψη. Ποντάρουμε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 1.90.

Δεν κάνει περίπατο η Ρεάλ

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και του ισπανικού πρωταθλήματος. Για την πρώτη αγωνιστική, η Μπανταλόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:30. Το ματς κεντρίζει την προσοχή, καθώς συγκρούονται δύο πολύ ικανές ομάδες.

Η Μπανταλόνα διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, με πληρότητα σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Απέκτησε τον Νίκο Ζήση, ενώ πήρε δανεικό και τον Πρέπελιτς από τη Ρεάλ. Ο Σλοβένος θέλει να αποδείξει πράγματα και αναμένεται να τα δώσει όλα απόψε. Επιπλέον, ο Χαραγκοντί έμεινε στους Καταλανούς. Τα τελευταία χρόνια, η Μπανταλόνα δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για τη «Βασίλισσα». Η διαφορά έχει ανέβει πάνω από τους 10 πόντους μόλις δύο φορές, στα δέκα πιο πρόσφατα ματς στην Καταλονία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας και θέλει να μπει με το δεξί και στο πρωτάθλημα. Ο Πάμπλο Λάσο διαχειρίζεται ένα φοβερό ρόστερ. Όμως, έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση πολλών και σημαντικών παικτών του. Αστέρες, όπως ο Γιουλ και ο Ρούντι Φερνάντεθ, δεν έχουν σταματήσει να παίζουν, καθώς συμμετείχαν και στο Μουντομπάσκετ. Η Ρεάλ δεν έχει εύκολο έργο σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύονται. Η Μπανταλόνα έχει καλό υλικό και μπορεί να φανεί ανταγωνιστική. Δεν περιμένουμε τη διαφορά να πηγαίνει σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Καταλήγουμε στο Μπανταλόνα +11.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ