Άρσεναλ

Τι να σου πει το αρχηγιλίκι Τζάκα; (pic)

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γκρανίτ Τζάκα δεσμεύτηκε με μεγάλη ευθύνη παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άρσεναλ, όμως ακόμη μεγαλύτερη - να είστε σίγουροι - είναι αυτή που έχει στην αγκαλιά του.

Πόσο κριτική να αντέξει ο Γκρανίτ Τζάκα. Ο Ελβετός έχει κατηγορηθεί για όλα τα στραβά της Άρσεναλ. Όσα χρόνια βρίσκεται στο Λονδίνο – από το 2016 δηλαδή – έχει… προλάβει να ακούσει τα πάντα. Ήρθε όμως η σημερινή ημέρα να τον αποτελειώσει. Δεν φταίει αυτός, αλλά οι συμπαίκτες του και ο Ουνάι Έμερι.

Ο 27χρονος από σήμερα μπορεί να «κοκορεύεται» πως θα ηγείται των «Κανονιέρηδων». Ναι ναι, από σήμερα θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άρσεναλ. Όχι πως δεν το είχε ξαναβάλει στο μπράτσο, όμως τώρα το πράγμα σοβάρεψε! Η ευθύνη πέφτει βαριά στο πρόσωπο του Τζάκα, ευθύνη που για να την βγάλει εις πέρας χρειάζεται ψυχική ηρεμία.

Τι καλύτερο για να την έχει από το να ξυπνά και να βλέπει στο πλάι του την εκρηκτική σύζυγό του. Ο λόγος για την Λεονίτα Λεκάι. Η 27χρονη καλλονή από την Αλβανία που εδώ και μερικά χρόνια του έχει κλέψει την καρδιά. Και πως αλλιώς άλλωστε.

Μοντέλο και instablogger με 120000 ακόλουθους παρακαλώ! Μια αιθέρια ύπαρξη στην ζωή του Γκρανίτ Τζάκα. Μια ευθύνη μεγαλύτερη και από την αρχηγεία της Άρσεναλ. Να έχει την Λεονίτα σαν κόρη οφθαλμών! Γιατί δεν θέλει και πολύ να την έχουν άλλοι… Και είναι πολλοί οι υποψήφιοι!

Για δείτε και μπείτε στην λίστα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ