ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Σ-έξι και… αντέχει η Ίντερ (vid)

Η σοβαρότητα της φετινής Ίντερ δύσκολα να σταματούσε στην Γένοβα, με το πειθαρχημένο σύνολο του Αντόνιο Κόντε να ξεπερνά και το εμπόδιο της ουραγού Σαμπντόρια, πηγαίνοντας στο ντέρμπι με την Γιουβέντους με το μαγικό 6 στα 6.

Σ-έξι και… αντέχει η Ίντερ (vid)

Η φετινή Ίντερ παρουσιάζεται ικανή να προξενήσει μεγάλα προβλήματα στην κυριαρχία της Γιουβέντους. Οι «Νεραντζούρι» συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις τους και στην Γένοβα επικρατώντας της Σαμπντόρια με 3-1.Σένσι, Αλέξις Σάντσες και Γκαλιαρντίνι οι σκόρερς για τους φιλοξενούμενους. Μείωσε για την «Σαμπ» ο Τζάνκτο όμως η Ίντερ δεν… αστειεύεται.

Με το 5 στα 5 ως προίκα και την ψυχολογία στα ύψη οι Μιλανέζοι ταξίδεψαν μέχρι την Γένοβα. Η ουραγός Σαμπντόρια γνώριζε πως το έργο της θα ήταν δύσκολο απόψε απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιταλίας. Ο Αντόνιο Κόντε μετά τις νίκες με Μίλαν και Λάτσιο προέβη σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Με βασικό επιθετικό δίδυμο του Λαουτάρο Μαρτίνες και Αλέξις Σάντσες η Ίντερ έδειξε με το σφύριγμα της έναρξης τις προθέσεις της. Πίεση ψηλά και γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας προξένησαν τεράστια προβλήματα στην κακή αμυντική διάταξη της Σαμπντόρια.

Η Ίντερ στα μισά του πρώτου μέρους μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να καθαρίσει το ματς. Η αρχή έγινε με τον Σένσι στο 21′, με τον Ιταλό να ανοίγει το σκορ με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο κόντραρε στα σώματα και ξεγέλασε τον Αουντέρο. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η ώρα του Αλέξις Σάντσες να επιστρέψει στα γκολ μετά από πολύ καιρό. Ο Χιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και με προβολή κέρδισε τον Αουντέρο για το 2-0. Αυτό ήταν μάλιστα και το σκορ του πρώτου μέρους.

Άλλη ομάδα η φετινή Ίντερ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ βρέθηκε ξαφνικά να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές. Αιτία η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αλέξις Σάντσες. Ο Αντόνιο Κόντε βλέποντας την ομάδα του με αριθμητικό μειωνέκτημα προτίμησε να ενισχύσει την άμυνα του βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντ’ Αμπρόζιο.

Η Σαμπντόρια προς στιγμήν έδειξε να έχει σφυγμό βάζοντας δύσκολα στην Ίντερ. Στο 55′ ο Γιάντκο μείωσε το σκορ σε 1-2, όμως ουσιαστικά ουδείς πίστεψε πως οι Γενοβέζοι μπορούσαν να επιστρέψουν ολοκληρωτικά. Έξι λεπτά αργότερα, η Ίντερ βρήκε τον τρόπο και κλείδωσε την υπόθεση νίκη. Ο Γκαλιαρντίνι με όμορφο τρόπο πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του απομακρύνοντας κάθε άγχος στον πάγκο του.

Μέχρι το τέλος και με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά οι δύο ομάδες ουσιαστικά εξουδετέρωσαν η μία την άλλη. Η Ίντερ διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Το φινάλε βρήκε τους «Νεραντζούρι» να πανηγυρίζουν το 6 στα 6 πηγαίνοντας. Την επόμενη εβδομάδα η Ίντερ αντιμετωπίζει την Γιουβέντους στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ