ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Γκατούζο: Επιστροφές, καταστροφές (;)

Δεν απέχει και πολύ το σενάριο που θέλει τον Τζενάρο Γκατούζο και πάλι πίσω στη Μίλαν.

Γκατούζο: Επιστροφές, καταστροφές (;)

Η κάκιστη φετινή εμφάνιση της Μίλαν στο πρωτάθλημα αφήνει ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής του Τζενάρο Γκατούζο. Ο πρώην παίκτης της Μιλανέζψν είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο πάγκο της ομάδας με όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα ο κύριος λόγος που είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο ήταν η αποτυχία του συλλόγου να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της περιόδου. Πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ η επιστροφή του  και μάλιστα είναι από τα πιο καυτά θέματα προς συζήτηση στην Ιταλία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μίλαν ο Γκατούζο θα είναι η πρώτη επιλογή.

Γκατούζο: «Σήμερα οι παίκτες βγάζουν μια «σέλφι» και όλα καλά»

Ο σκληροτράχηλος κεντρικός «χαφ», μίλησε για το πως αντιμετώπιζε εκείνος την κάθε ήττα στην καριέρα του. Εξήγησε ότι εκείνος έπαιρνε πολύ βαριά κάθε του αποτυχία και δεν μπορούσε να την «χωνέψει» με τίποτα.

Η διαφορά με τους σημερινούς παίκτες βάσει Γκατούζο, είναι ότι δεν έχουν το ζήλο των παλιών. Δεν τους νοιάζει να χάσουν ή να κερδίσουν. Μια φωτογραφία στα «σόσιαλ μίντια», είναι αρκετή για να τους «γεμίσει». Δεν έχουν το πάθος των παλιών.

«Οταν εγώ ήμουν εν ενεργεία παίκτης κι έχανα ένα ματς, ένιωθα την απόλυτη απογοήτευση. Έπεφτα σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να το «χωνέψω» με τίποτα. Σήμερα, οι παίκτες χάνουν ένα ματς, βγάζουν μια «σέλφι» και την βάζουν στο ίντερνετ, χωρίς να τρέχει τίποτα. Με κάνει να αηδιάζω».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ