Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κυνηγάει Σίτι και Τσέλσι η Λιβερπουλ!
Λίβερπουλ

Κυνηγάει Σίτι και Τσέλσι η Λιβερπουλ!

Το εκπληκτικό ξεκίνημα της Λίβερπουλ, της ανοίγει βλέψεις για ρεκόρ!

29.09.2019 | 17:56

O Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την σεζόν και ήδη μετράει 7 νίκες σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει μάθει να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται και αυτό φαίνεται σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Ακόμα και χθες που δεν ήταν καλή, κατάφερε να πάρει το τρίποντο, έχοντας μαζί της και την τύχη. Ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ δέχτηκε ένα αστείο γκολ και η Λίβερπουλ συνέχισε ακάθεκτη το σερί της.

Μάλιστα, με τις 7 σερί νίκες στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ κατάφερε κάτι που το έχει ξανακάνει μόνο μια φορά στο παρελθόν. Ήταν η σεζόν 1990-1991, όταν οι “κόκκινοι”, είχαν ξαναπετύχει μια τέτοια επίδοση.

Οι αντίπαλοι της Λίβερπουλ

Με την νίκη επί της Σέφιλντ, η Λίβερπουλ έφτασε τις 16 σερί. Συνυπολογίζοντας σε αυτές και τις άλλες 9 συνεχόμενες από το περσινό πρωτάθλημα. Πλέον μόνος αντίπαλος που έχει μπροστά της είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ρεκόρ τις 18 και πλέον η Λίβερπουλ μπορεί να ισοφαρίσει, αν κάνει νίκες με Λέστερ και Γιουνάιτεντ στα επόμενα 2 ματς.

Σε σχέση τώρα με τις σερί νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κλοπ έχει κι εκεί βλέψεις για ρεκόρ. Με τις 7 που έχει ως τώρα, χρειάζεται ακόμα 2 για να πιάσει την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, που κρατάει το απόλυτο ρεκόρ με 9.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version