ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Φεύγουν από την Γιουνάιτεντ και… αναγεννιούνται!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι να τα καταφέρουν μια χαρά στις νέες τους ομάδες!

Φεύγουν από την Γιουνάιτεντ και… αναγεννιούνται!

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν πρόσφατα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… κάνουν μια δεύτερη καριέρα!

Σίγουρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τους σπουδαιότερους συλλόγους του κόσμου. Η ιστορία και οι τίτλοι της το αποδεικνύουν και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Όπως σε κάθε μεγάλο σύλλογο, έτσι και στους κόκκινους διαβόλους η πίεση είναι αρκετά μεγάλη. Τα τελευταία χρόνια και μετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον, υπάρχει μια… πτωτική πορεία για τον σύλλογο, ο οποίος βλέπει τους τίτλους με τα… κιάλια!

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον ηγέτη που θα την επαναφέρει σε τροχιά τίτλων. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ήρθαν στο Ολντ Τράφορντ ως… σπουδαίοι, αλλά αποχώρησαν ως “αποτυχημένοι” και μερικοί εξ αυτών… αναγεννήθηκαν μετά την αποχώρηση του από την ομάδα!

Ρομέλου Λουκάκου

Ο Βέλγος άσος ήθελε να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από τους Άγγλους. Ο Λουκάκου θεωρούσε πως το κλίμα στον σύλλογο δεν ήταν και το καλύτερο για την καριέρα του. Η απόφαση του να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ είναι μέχρι στιγμής κάτι παραπάνω από… σωστή. Ο 26χρονος άσος έχει ηγετικό ρόλο στους «νερατζούρι» και έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Αλέξις Σάντσες

Κανένας φίλος της Μάντσεστερ δεν στεναχωρήθηκε όταν άκουσε πως ο Χιλιανός θα αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ. Αντιθέτως αρκετοί… ανακουφίστηκαν. Βλέπετε, ο έμπειρος άσος ήταν από τις χειρότερες μεταγραφικές κινήσεις των «κόκκινων διαβόλων» τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η μετακίνηση του στην Ίντερ δείχνει να τον έχει αλλάξει. Ο Σάντσες παρουσιάζεται ορεξάτος, ενώ σκόραρε και στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός!

Άντερ Ερέρα

Ίσως ένας από τους ποδοσφαιριστές που… διασώθηκαν την περασμένη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε από τους Άγγλους το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα που οι κόκκινοι διάβολοι δεν προσπάθησαν καν να τον μεταπείσουν. Μια ανεξήγητη απόφαση από τους ανθρώπους του συλλόγου…

Κρις Σμόλινγκ

Πέρυσι ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων». Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας αποφάσισε πως μετά την απόκτηση του Μαγκουάιρ, δεν υπάρχει χώρος για τον Άγγλο στόπερ. Έτσι δόθηκε δανεικός στην Ρόμα. Με τους Ρωμαίους κάνει μια εξαιρετική σεζόν, αγωνίζεται βασικός και είναι από τους MVP των τζιαλορόσι μέχρι στιγμής!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ