ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μπάγερν 7 αστέρων! (vid)

Μεγάλο διπλό για την Μπάγερν, με τρομακτική εμφάνιση, που της δίνει σαφές πλεονέκτημα για την πρωτιά του ομίλου!

Μπάγερν 7 αστέρων! (vid)

Σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι, η Μπάγερν έφυγε με το διπλό από το Λονδίνο, κερδίζοντας την Τότεναμ με το εμφατικό 7-2. Η ομάδα του Κόβατς, δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε και στο σημερινό ματς. Παρότι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασαν ακαριαία και επικράτησαν, διαλύοντας τους αντιπάλους τους. Με αυτή την νίκη η Μπάγερν γίνεται το αφεντικό του ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Ο Γκνάμπρι ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού, υπογράφοντας το μεγάλο διπλό με τα 4(!!!) προσωπικά του τέρματα. Ντροπιαστική ήττα για την Τότεναμ και μάλιστα μέσα στο γήπεδο της.

Το ματς

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Μπάγερν. Μόλις στο 2′ ο Γνάμπρι βρέθηκε σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, δεν κατάφερε όμως να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. 4 λεπτά αργότερα, ο Σον απάντησε στις ευκαιρίες αλλά και αυτός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Στο 12′ ο Σον έκανε καλύτερο τελείωμα και έβαλε την Τότεναμ μπροστά στο σκορ με 1-0. Η Μπάγερν όμως ισοφάρισε αμέσως και από τότε δεν ξανακοίταξε πίσω. Στο 15′ η μπάλα έφτασε στο Κίμιχ, ο οποίος έκανε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Λιορίς. Στο 45′ ήταν η ώρα του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με ένα εκπληκτικό γυριστό, έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν ήταν καταιγιστική. Στο 53′ ο Γκάμπρι, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και έστειλα την μπάλα στα δίχτυα, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Τότεναμ. 2 λεπτά αργότερα, ο Γκάμπρι τελείωσε το ματς, αφού με τελείωμα μέσα από την περιοχή, έγραψε το 4-1 για την Μπάγερν. Στο 61′ ο Χάρι Κέιν ευστόχησε από το σημείο του πέναλντι, από παράβαση του Κομάν, μειώνοντας για τους “πετεινούς” σε 2-4. Ο Γκνάμπρι σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, μετά από ακόμα μια ωραία προσωπική ενέργεια. Η Μπάγερν δεν σταματούσε με τίποτα. Στο 87′ ο Κουτίνιο βρήκε τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-2. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γγνάμπρι έκανε “ΚΑΡΕ”, με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Τα Highlights της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ