Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Αγγλική ομοσπονδία τιμώρησε τον Μπερνάρντο Σίλβα για το επίμαχο ποστ
Αγγλία

Η Αγγλική ομοσπονδία τιμώρησε τον Μπερνάρντο Σίλβα για το επίμαχο ποστ

Σε απολογία θα κληθεί ο Μπερνάρντο Σίλβα για το επίμαχο tweet με τον Μεντύ. Περιμένει τον Πορτογάλο βαριά καμπάνα από την FA

02.10.2019 | 18:08

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μετά το χατ τρικ στην εμφατική νίκη με 8-0 επί της Γουότφορντ, ανέβασε ένα χιουμοριστικό tweet στις 22 Σεπτεμβρίου  που σχετιζόταν με τον Μεντύ.

Παρομοίασε τον συμπαίκτη του με ένα καρτούν που απεικονίζει ένα μαύρο παιδάκι. Το tweet λογοκρίθηκε από όλους και έγινε μεγάλος ντόρος τόσο στην γηραιά Αλβιώνα όσο και σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα  του αλλά και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε  τον Πορτογάλο μεσο-επιθετικό, αλλά σήμερα η FA τον τιμώρησε.

Η κατηγορία που του προσάψαν είχε ως κύρια αιτία ότι ο Πορτογάλος προσέβαλλε δημόσια ένα άτομο για το χρώμα του ή την καταγωγή του παραβαίνοντας τους κανονισμούς της ομοσπονδίας.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θα κληθεί να απολογηθεί μέχρι τις 9 Οκτωβρίου και φημολογείται πως η τιμωρία του είναι πιθανόν να φτάνει ακόμη και 6 αγωνιστικές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version