ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Pre Game Μπαρτσελόνα-Ίντερ Γκολ και θέαμα αναμένεται στην Βαρκελώνη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγάλο ευρωωπαικό ντέρμπι Μπαρτελόνα - Ίντερ

Pre Game Μπαρτσελόνα-Ίντερ Γκολ και θέαμα αναμένεται στην Βαρκελώνη

Ένα από τα ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Μπαρτσελόνα – Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και κάθε στραβοπάτημα κοστίζει από εδώ και πέρα. Η Ίντερ φέτος αναδιοργανώθηκε εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύει ψηλά.

Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται σε δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα μετά από το κακό ξεκίνημα στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Λιονέλ Μέσι και Ουσμανέ Ντεμπελέ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού δίνοντας επιπλέον επιλογές για τον Βάσκο προπονητή.

Βέβαια ο Βάσκος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών όπως είναι οι Ζόρντι Άλμπα, Σαμουέλ Ουμτιτί και Ανσού Φατί.

Με σύστημα 4-3-3 λογικά θα παρατάξει την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε. Ο Τερ Στέγκεν θα είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια των Καταλανών, ενώ οι Λενγκλέ και Πικέ θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο.

Με τον Ζόρντι Άλμπα στα πιτς και τον Ζούνιορ Φίρπο τραυματίας της τελευταίας στιγμής θα προτιμηθεί ο Σέρχι Ρομπέρτο για αριστερό μπακ, ενώ στα δεξιά ο Σεμέδο θα προσπαθήσει να καλύψει με επιτυχία και να εντυπωσιάσει τον Βαλβέρδε.

Από τους τρεις αμυντικούς ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα βρίσκεται πιο πίσω από όλους, για να βοηθήσει την άμυνα να αντεπεξέλθει στις αντεπιθέσεις των Ιταλών. Πιο μπροστά στα χαφ θα βρίσκονται οι Φρένκι Ντε Γιονγκ και Αρτούρ με στόχο να κρατήσουν μπάλα και να δημιουργήσουν παιχνίδι.

Ο Μέσι θα ξεκινήσει ως δεξί εξτρέμ, ενώ το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Γκριεζμάν ως αριστερό εξτρέμ και ο Λουίς Σουάρεζ στην κορυφή της επίθεσης.

Ίντερ

Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν μικρό μυικό τραυματισμό.

Θα τον αντικαταστήσει όμως ο… ετερος Καππαδόκης προερχόμενος από την Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες. Ο Σάντσες θα αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ και αυτό το δίδυμο θα είναι η κύρια επιθετική απειλή για την εστία του Τερ Στέγκεν.

Ο Κόντε θα ανακατέψει την τράπουλα και θα κατεβάσει την ομάδα του σε παράταξη 3-5-2. Ο αρχηγός Σαμίρ Χαντάνοβιτς προσφέρει εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολποστ και θα είναι δύσκολο να τον νικήσουν οι Καταλανοί. Οι τρεις αμυντικοί θα είναι οι Σκρίνιαρ, Ντε Βριγ και Γκοντίν, οι οποίοι θα βοηθούνται όποτε χρειάζεται από τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο Μπρόζοβιτς θα ξεκινήσει τυπικά ως χαφ αλλά θα έχει και ανασταλτικά καθήκοντα.

Ενώ ο Σένσι που επίσης θα ξεκινήσει σαν χαφ του έχει δοθεί εντολή να προωθείται πιο μπροστά. Ο Μπαρέλα θα βρίσκεται στο κέντρο ως κόφτης ενώ στις δύο άκρες οι Ασαμόα και Καντρέβα από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα θα συνδράμουν κυρίως με επιθετικές λύσεις εκεί που χρειάζεται.

  • Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι στις 17 προηγούμενες αναμετρήσεις του Μέσι με Ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λίγκ έχει σκοράρει 12 γκολ και έχει δώσει 3 ασίστ. Ο Μέσι ποτέ βέβαια δεν έχει σκοράρει με αντίπαλο την Ίντερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ