Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι… σε περιμένει η «αγαπημένη» σου!
Σεβίλλη

Μέσι… σε περιμένει η «αγαπημένη» σου!

Ο Λίο Μέσι θέλει να σημειώσει το πρώτο του γκολ για την φετινή σεζόν και η Σεβίλλη φαντάζει ο ιδανικός αντίπαλος για να το πετύχει!

05.10.2019 | 22:14

Ο Λίο Μέσι ετοιμάζεται να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που… λατρεύει να βρίσκει απέναντι του!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Σεβίλλη στο Καμπ Νόου στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν 13 βαθμούς, όσους έχουν και οι Καταλανοί και η αναμέτρηση είναι αρκετά σημαντική και για τις δύο. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι… ποιος άλλος; Ο Λίο Μέσι!

Ο Αργεντινός άσος έχει επανέλθει πλήρως, όπως έδειξε και στην αναμέτρηση με την Ίντερ. Ο Μέσι ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από συνεχείς τραυματισμούς, στην εκκίνηση της σεζόν, αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Στα περίεργα της φετινής σεζόν, είναι το γεγονός πως ο Αργεντινός δεν έχει σημειώσει ακόμα γκολ! Ωστόσο, κόντρα στην Σεβίλλη θα νιώθει… μια κάποια μεγαλύτερη άνεση για να σπάσει το ρόδι!

Όπως αποδεικνύουν και τα στατιστικά η Σεβίλλη είναι η αγαπημένη αντίπαλος για τον 32χρονο άσο! Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 36 φορές σε 37 αναμετρήσεις κόντρα στους Σεβιγιάνους! Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Μέσι βλέπει Σεβίλλη και αφηνιάζει.

Ενδεικτικό είναι πως έχει σκοράρει 29 φορές απέναντι στην Ατλέτικο, 27 απέναντι στην Βαλένθια και 26 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης! Όλοι ευελπιστούν πως ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα θα “ξυπνήσει” και θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, προκειμένου να μην κάνει και ο ίδιος αρνητικό ρεκόρ καριέρας…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version