Μπάγερν Μονάχου

Ο Μίλερ “έκαψε” τον αντι-Λεβαντόφσκι

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν να μην αποκτήσουν παίκτη πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Τόμας Μίλερ έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα ηγηθεί και τη φετινή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου. Βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς και ο Πολωνός επιθετικός έχει ήδη πετύχει περισσότερα από 10 γκολ. Ωστόσο ο ίδιος ξέρει πως για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θα χρειαστεί ιδική διαχείριση.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιαφέρει να αγωνίζεται σε όλα τα ματς με συνεχόμενα 90λεπτα. Προτιμάει να κρατάει τον εαυτό του φρέσκο και τα μεγαλύτερα παιχνίδια. Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας της Μπάγερν με τις άλλες ομάδες της Μπουντεσλίγκα βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Μίλερ “έκοψε” το μπακ απ του “Λέβα”

Όλο το καλοκαίρι ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι πίεζε την διοίκηση της Μπάγερν να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Παρά τις συνεχόμενες δηλώσεις και τις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή οι Βαυαροί δεν έκαναν καμία μεταγραφή.

Ένας από τους λόγους που η πρωταθλήτρια δεν απέκτησε παίκτη στη θέση είναι η παρουσία του Τόμας Μίλερ. Ο Νίκο Κόβατς υπολογίζει τον Γερμανό για την κορυφή της επίθεσης στα παιχνίδια που ο Πολωνός δεν θα αγωνίζεται. Βέβαια στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Μίλερ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή την κατάσταση, η Μπάγερν θα καταλήξει με δυο δυσαρεστημένους παίκτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ