ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Δάγκωμα στην καρωτίδα! (vid)

Οι "λύκοι", με τακτική για σεμινάριο, σόκαραν την Σίτι νικώντας με 2-0 μέσα στο "Έτιχαντ" και κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Δάγκωμα στην καρωτίδα! (vid)

Η Γουλβς παίζοντας υποδειγματικά απέναντι στην Σίτι πήραν μια τεράστια και παράλληλα πανάξια νίκη με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και όσο περίεργο κι αν φαίνεται, έπρεπε ίσως να είχαν προηγηθεί από πιο νωρίς. Παίζοντας άψογα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, βραχυκύκλωσαν τους αντιπάλους τους, που αν και είχαν την κατοχή ήταν αδύνατο να φτιάξουν ευκαιρίες. Από την άλλη η Σίτι, δεν μπορούσε να λειτουργήσει καθόλου χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, όντας αγνώριστη σε σχέση με την ομάδα που θαυμάζει όλη η Ευρώπη. Με την Λίβερπουλ πλέον 8 ολόκληρους βαθμούς μπροστά, τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν επικίνδυνα για την κούρσα του τίτλου.

Το ματς

Τρομερή ευκαιρία για την Γουλβς να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7′. Ο Κουτρόνε πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, η εκτέλεσή του όμως δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. H Σίτι απάντησε στις ευκαιρίες 10 λεπτά αργότερα. O Μαρέζ έκανε δυνατό σουτ με το αριστερό αλλά αυτό απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Στο 19′ η Γουλβς έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Κουτρόνε κόντραρε σωτήρια από τον Φερναντίνο και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης, έδιωξε με το κεφάλι το δεύτερο σουτ, ενώ μάλιστα ήταν ακόμα πεσμένος. Στο 33′ ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να απειλήσει. Ο Άγγλος από το ύψος της περιοχής σούταρε, ο Πατρίσιο όμως είχε απάντηση. Μετά το 25′ η Σίτι πήρε τον έλεγχο, αλλά είχε σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή των φάσεων.

Στην επανάληψη, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους “πολίτες”. Η ώρα πέρναγε και εκείνοι με τίποτα δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Χρειάστηκε να φτάσουμε το 75 για να γίνει μια καλή στιγμή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο νεοεισελθών Ζέσους έδωσε καλή πάσα στον Μπερνάρντο, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή. Ο Πορτογάλος πλάσαρε από τον ύψος του πέναλντι, το σουτ του όμως μπλοκαρίστηκε από τον Αγουέρο(!!!), που ήταν μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και αφού η Σίτι δεν μπορούσε να σκοράρει, οι “λύκοι” χτύπησαν στην αντεπίθεση. Ο Χιμένεθ μοίρασε “σακούλα” στον Οταμέντι, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο Τραορέ κι αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με ένα γκολ “καρμπον”. Χιμένεθ την πάσα, Τραορέ ακριβώς το ίδιο τελείωμα και 2-0!

Τα highlights του αγώνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ