ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Μην αμφισβητείτε την «Κυρία» (vid)

Στο ματς της χρονιάς - μέχρι το επόμενο - η Γιουβέντους έδειξε τα δόντια της στο Μεάτσα βγαίνοντας νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ χάρις το όμορφο τέρμα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 80ο λεπτό.

Μην αμφισβητείτε την «Κυρία» (vid)

Τρία γκολ. Τρεις Αργεντινοί. Ο τελευταίος όμως στιγμάτισε το ντέρμπι του Μιλάνου. Με το τέρμα του Γκονζάλο  Ιγκουαΐν η Γιουβέντους έφυγε θριαμβεύτρια από το Μεάτσα επικρατώντας της Ίντερ. Ντιμπάλα και Λαουτάρο σκόραραν στο πρώτο μέρος, όμως ο «Πιπίτα» έστρεψε όλα τα φώτα πάνω του.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά και της σεζόν μέχρι το επόμενο διεξήχθη στο Μιλάνο. H ανίκητη Ίντερ του Αντόνιο Κόντε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους. Οι «Νεραντζούρι» με την ψυχολογία στα ύψη ήθελαν την νίκη απόψε προκειμένου να μπουν για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους όμως με το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε πως ο δρόμος που θέλει να βαδίσει η Ίντερ μόνο εύκολος δεν είναι. Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, οι «Μπιανκονέρι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Δράστης για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το γκολ με διαγώνιο σουτ εντός της περιοχής.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο έλειψε να θέσει βάσεις νίκης στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος εξαπέλυσε έναν κεραυνό όμως είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Ίντερ ξεκίνησε την αντεπίθεση της. Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες ως κύριο εκφραστή των ενεργειών των «Νεραντζούρι», οι γηπεδούχοι έδειξαν ικανοί να προβληματίσουν τους αντιπάλους τους.

Έτσι, η στιγμή τους δεν άργησε να έρθει! Στο 17′ ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι. Στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντε Λιχτ αυτή κατέληξε στο χέρι του Ολλανδού με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Λαουτάρο, με τον 22χρονο να κερδίζει τον Σέζνι και να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία. Στο υπόλοιπο μέρος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε.

Ο «Πιπίτα» χάρισε το ντέρμπι στην Γιουβέντους

Αμφότεροι προσπάθησαν περισσότερο να καταστρέψουν το παιχνίδι του άλλου και εν πολλοίς το κατάφεραν. Μοναδική καλή στιγμή στο 42′ όταν ο Κριστιάνο σκόραρε όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφ σάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος με αυτόν του ξεκινήματος. Ο Αντόνιο Κόντε στο 51′ αντικατέστησε τον Ντιέγκο Γοδίν ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Μπαστόνι.  Από την άλλη πλευρά ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλησε να δώσει έξτρα δυναμική στην επίθεση του. Με την είσοδο του Ιγκουαίν, η «Μεγάλη Κυρία» έγινε ακόμη πιο εκρηκτική μπροστά, ωστόσο έδειξε σημάδια χαλάρωσης στην άμυνα.

Ο Ρομελού Λουκάκου προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί όμως Μπονούτσι και Ντε Λιχτ εγκλώβισαν τον Βέλγο. Η πρώτη καλή στιγμή της Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο  ήρθε στο 69′. Ο Βεσίνο πραγματοποίησε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Ντε Λιχτ και πέρασε μόλις άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Γιουβέντους να πατήσει περιοχή. Ο Κριστιάνο βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέφυγε τον Σκρίνιαρ, όμως η προσπάθεια του βρήκε σε ετοιμότητα τον Χαντάνοβιτς.

Με τον χρόνο να κυλά χωρίς αξιοσημείωτες στιγμές φθάσαμε στο σημαντικότερο χρονικό σημείο του αγώνα. Στο 80′ και σε φάση που δεν μύριζε γκολ, ο Γκονζάλο Ιγκουαίν βρήκε τον τρόπο. Ο Αργεντινός τρύπωσε στην άμυνα της Ίντερ πλάσαρε σωστά και έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά.

Το τέρμα του «Πιπίτα» έμελλε να στιγματίσει την αναμέτρηση. Η Γιουβέντους έφυγε νικήτρια από το Τζουζέπε Μεάτσα δείχνοντας και πως και φέτος έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τη Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, με τους «Νεραντζούρι» να χάνουν απόψε μια μεγάλη ευκαιρία.

 

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ