ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Pre Game: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ότι πρέπει να ξέρετε για το Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Pre Game: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα αλλά στην τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ έδειξε τα δόντια και ήρθε ισόπαλη με τους Κανονιέρηδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Όλε Σόλσκιερ θα ταξιδέψουν στο Σέντ Τζέιμς Πάρκ της Νιουκάστλ με στόχο το πολυπόθητο τρίποντο. Από την αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι από την αρχή της φετινής χρονιάς ήξεραν ότι φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κάνουν κάποιες υπερβάσεις. Οι Καρακάξες βρίσκονται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν 4 παιχνίδια χωρίς νίκη, με τελευταία νίκη σε εκείνο το ματς με την Τότεναμ.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ Στιβ Μπρους δέχεται πολύ πίεση από τους φιλάθλους και θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα να μην χάσει η ομάδα του πολλούς βαθμούς. Αλλά και ο Σόλσκιερ δεν είναι αγαπητός στους φιλάθλους και τις τελευταίες μέρες ακούγεται πολύ συχνά ότι ο Νορβηγός προπονητής θα αντικατασταθεί στο άμεσο μέλλον. Οι ισοπαλίες με Άρσεναλ και Αζ Αλκμάαρ μπορεί να μην κόστισαν τόσο πολύ στην Γιουνάιτεντ αλλά έφεραν άγχος και γκρίνια στην ομάδα του. Ο Σόλσκιερ δεν έχει μόνο πονοκέφαλο γιατί δεν παίρνει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα αλλά και επειδή έχει πολλά ονόματα ενδεκαδάτων παικτών στο injury report του.

Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ θα κατέβει για να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ξεκάθαρο και από την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Στιβ Μπρούς με σύστημα 5-4-1.

Στο μπλοκάκι των απόντων του Μπρους πρώτο όνομα είναι του Ισάακ Χείντεν, ο οποίος τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές από την κόκκινη που δέχθηκε στο πορηγούμενο ματς με την Λέστερ. Λεζόνε και Ρίτσι παραμένουν τραυματίες, ενώ ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τόσο ο Αλλάν Σέντ-Μαξιμίν όσο και ο Τζότζο Σέλβει. Ενώ ο Γιέτρο Βίλλεμς δεν είναι 100% φιτ και λογικά θα μείνει στον πάγκο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μαρτίν Ντουμπράβκα, τον οποίο περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα. 3 θα είναι τελικώς οι κεντρικοί αμυντικοί των Καρακαξών, με τον αρχηγό Τζαμάαλ Λασέλες να πρέπει να συνεργαστεί τόσο με τον Φαμπιάν Σαρ όσο και με τον Πολ Ντάμεττ.

Οι Μανκουίλο και Γέντλιν θα είναι τα μπακ της ομάδας αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Ο Σέλβει θα αντικαταστήσει τον Χείντεν στα χαφ και μαζί με τον Λόγκσταφ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν παιχνίδι για τις Καρκάξες. Στο δεξί άξονα βρίσκεται ο Αλμιρόν οπού μπορεί να μην έχει συμμετάσχει σε κάποιο γκολ ακόμη αλλά πάντα βοηθάει την Νιουκάστλ τόσο στην τροφοδότηση των κεντρικών

επιθετικών όσο και με τα τάκλιν. Αριστερά θα δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νιούκαστλ Σέντ-Μαξιμίν, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα.

Ζοέλιντον σταθερά θα βρίσκεται στο κέντρο της επίθεσης και θα είναι η κύρια επιθετική απειλή για τους γηπεδούχους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το 4-2-3-1 θα επιλέξει ο Σόλσκιερ για την Γιουνάιτεντ σήμερα. Ο Ντε Χέα κατά πάσα πιθανότητα θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια αν και φημολογείται ότι μπορεί να προτιμηθεί ο Σέρχιο Ρομέρο. Ο Ισπανός έπαιξε μεσοβδόμαδα με την Αζ Αλκάαρ και μπορεί να ξεκουραστεί από τον Σόλσκιερ. Ο Μαγκουάιρ θα είναι ένας από τους τέσσερις αμυντικούς σίγουρα για σήμερα.

Το υπόλοιπο παζλ θα ολοκληρωθεί αν ο Σόλσκιερ λάβει υπόψη ότι οι Σο, Γουάν Μπισσάκα, Φιλ Τζόνς, Φοσού-Μενσάχ και Μπέιλι είναι αμφίβολοι. Όλα δείχνουν πως ο Λίντελοφ θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, ενώ οι Τουανζέμπε και Γιάνγκ θα καλύψουν τις θέσεις των μπακ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Με τον Πογκμπά να είναι αμφίβολο να αγωνιστεί αλλά και τους Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ να είναι εκτός λόγω προβλημάτων τραυματισμών στο κέντρο δεν μένουν πολλές επιλογές.

Μάτιτς με τον εντυπωσιακό Μακτόμινει στα χαφ ενώ υπάρχει η πιθανότητα να προτιμηθεί ο Φρέντ στην θέση του Μάτιτς. Ντάνιελ Τζέιμς κλασικά θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ στα δεξιά. Ο Μάτα θα τοποθετηθεί στην ενδεκάδα σαν ψεύτικο δεκάρι ενώ ο Ράσφορντ θα είναι η κύρια επιθετική απειλή για την ομάδα του Σόλσκιερ,

– Άξιο σημείωσης αποτελεί το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ