ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πελατειακών σχέσεων… συνέχεια (vid)

Το ντέρμπι στο Καμπ Νου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη ήταν διαδικασία οκτώ λεπτών, με τους Καταλανούς να σεληνιάζονται στο πρώτο ημίχρονο και να καθαρίζουν εύκολα την ομάδα από την Ανδαλουσία.

Πελατειακών σχέσεων… συνέχεια (vid)

Την τελευταία δεκαετία η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τον αέρα της Σεβίλλης. Απόψε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η μεταξύ τους συνάντηση. Οι Καταλανοί παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά συνέτριψαν με 4-0 τους Ανδαλουσιάνους. Σουάρες, Βιντάλ, Ντεμπέλε και Μέσι οι σκόρερς των «Μπλαουγκράνα» με τον τελευταίο να συνεχίζει το μοναδικό του σερί κόντρα στους Σεβιγιάνους.

Για την 8η αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Σεβίλλη στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί έχοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Μέσι στην σύνθεση τους ήθελαν πάσι θυσία την νίκη. Απέναντι τους η Σεβίλλη που συνήθως υποκύπτει στις ορέξεις του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ορεξάτες στην επίθεση. Και οι δύο στο πρώτο 20λεπτο απώλεσαν καλές στιγμές για να σκοράρουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έκανε και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός στο 27′ πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα, ανοίγοντας το σκορ με ανάποδο ψαλίδι.

Με τους «Μπλαουγκράνα» να έχουν το μομέντουμ τα πράγματα για την Σεβίλλη ήταν πολύ δύσκολα. Το γκολ του Ουρουγουανού ακολούθησε άλλο ένα. Αυτή τη φορά σκόρερ χρίστηκε ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός μέσος παίζοντας γρήγορα την μπάλα με τον Ντε Γιονγκ δεν έχασε την ευκαιρία. Στο 32′ η Μπαρτσελόνα βρέθηκε μπροστά με δύο τέρματα κάνοντας το έργο των φιλοξενούμενων… βουνό.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντεμπελέ να ξεσηκώσει το Καμπ Νου. Ο Γάλλος εξαπέλυσε την επίθεση του από τα πλάγια, απέφυγε με ευκολία τον Ντιέγκο Κάρλος και με ωραίο σουτ νίκησε τον Βάτσλικ.

Το μαρτυρικό πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να αποχωρούν για τα αποδυτήρια με το ευρύ 3-0 χωρίς μάλιστα να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι.

Μπαρτσελόνα οκτώ λεπτών

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι Καταλανοί έχοντας την κατοχή της μπάλας διαχειρίστηκαν πλήρως το υπέρ τους προβάδισμα. Στον αντίποδα, η Σεβίλλη έχοντας να ανέβει… βουνό περιορίστηκε στο να μην δεχθεί άλλο τέρμα.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από την Ανδαλουσία δεν παρουσιάστηκε τόσο κακή όσο δείχνει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες του να βρουν δίχτυα όμως λίγο η αστοχία λίγο ο Τερ Στέγκεν παρέμειναν στο μηδέν.

Στην διαφαινόμενη νίκη των «Μπλαουγκράνα» επί της Σεβίλλης δεν θα μπορούσε να μην έχει ενεργό ρόλο και ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο 78′ πήρε το… ραβδάκι με με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έγραψε και το δικό του όνομα στους σκόρερς. Θυμίζουμε πως η Σεβίλλη παραδοσιακά είναι η καλύτερη… πελάτισσα του Μέσι.

Με το ευρύ 4-0 η Μπαρτσελόνα συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις δείχνοντας πως με την επιστροφή του Μέσι στην δράση βρίσκει το καλό της πρόσωπο. Στον αντίποδα, στην Σεβίλλη θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα αυτή τη βαριά ήττα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ