Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τρελαμένοι» με τον Καντέ στην Ρεάλ Μαδρίτης
Τσέλσι

«Τρελαμένοι» με τον Καντέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να μην παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία της Ρεάλ, αποτέλεσμα να αναζητά τον ιδανικό χαφ που θα ενώσει τις γραμμές του.

07.10.2019 | 11:59

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να προβληματίζει το κοινό της. Η «Βασίλισσα» ακόμη δεν έχει ανεβάσει την απόδοση της, αποτέλεσμα που προκαλεί μουρμούρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ειδικά η εικόνα του συλλόγου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προξενεί μεγάλα ερωτηματικά για την συνέχεια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει να διαχειριστεί αρκετές προσωπικότητες από το κέντρο και μπροστά. Αγωνιστικά όμως θα πρέπει να βρει άμεσα λύση στο μεσοαμυντικό κομμάτι, εκεί όπου η Ρεάλ δείχνει να πονάει από το καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να βρουν το γιατρικό εκ των έσω, όμως ξέρουν πως το πρόβλημα λύνεται μονάχα με μια ακόμη ηχηρή προσθήκη.

Ο «Ζιζού» έχει καταλήξει στον Καντέ

Η καταλανική Sport σε σημερινό της δημοσίευμα στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων περιπλέκει έντονα το όνομα του Ν’ Γκολό Καντέ. Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι φιγουράρει ως νούμερο ένας στόχος της Ρεάλ για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Τα χαρακτηριστικά του 28χρονου ταιριάζουν απόλυτα με αυτό που επιζητά ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος χαφ βρίσκεται στο Λονδίνο και την Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2016. Ως ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο στην θέση του αμυντικού μέσου, ο Καντέ συγκαταλέγεται στα ηχηρότερα ονόματα των «Μπλε». Η δυνατότητα της Ρεάλ Μαδρίτης να αγοράσει τα δικαιώματα του έμπειρου μέσου περνά αποκλειστικά από το… πορτοφόλι της. Η αξία του Καντέ αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version