Παρί Σεν Ζερμέν

Ανανεώνει το… μηχανάκι της η Παρί

Εδώ και επτά χρόνια η Παρί «κοιμάται» ήσυχη έχοντας στο κέντρο της έναν από τους πιο ταλαντούχους χαφ στον κόσμο, όμως ατή την ηρεμία οι Παριζιάνοι θέλουν να την διατηρήσουν για πολύ πολύ ακόμα.

Ποιος περίμενε πως ο Βεράτι θα ριζώσει στο Παρίσι; Ο Ιταλός αμυντικός μέσος από το 2012 όταν και άφησε την Πεσκάρα για την πόλη του Φωτός δεν έχει δείξει καμία διάθεση να την αφήσει. Ο 26χρονος έχει γίνει ένα με την Παρί όσοι προπονητές και αν έχουν περάσει από τον σύλλογο.

Τα χαρακτηριστικά του ταίριαξαν αρμονικά με τον τρόπο παιχνιδιού που ήθελαν να θεμελιώσουν οι Παριζιάνοι. Ένας χαφ που καταπίνει άπειρα χιλιόμετρα ανά παιχνίδι βοηθώντας κατά κύριο λόγο ανασταλτικά αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τέτοιον ποδοσφαιριστή όταν τον βρίσκεις δεν τον αφήνεις ποτέ! Αυτό σκέφτονται και κάνουν πράξη και οι Πρωταθλητές Γαλλίας με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ετοιμάζονται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Στην Παρί μέχρι το 2024 ο Βεράτι

Στην Γαλλία από χθες το βράδυ διαρρέεται πως ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση για τον Βεράτι. Το τρέχον συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, όμως οι Παριζιάνοι προτίθενται να τον διατηρήσουν περαιτέρω στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με την Parisien στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα… πέσουν δύο σκέλη. Η χρονική επέκταση του συμβολαίου (μέχρι το 2024) αλλά και μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του παίκτη. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάνει λόγο για θετική έκβαση της υπόθεσης. Πως να πεις όχι στην Παρί;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ