Μίλαν

Τέλος και επίσημα ο Τζιαμπάολο!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν αποτελεί και επίσημα ο Τζιαμπάολο, με τον Πιόλι να έρχεται.

Η Μίλαν ανακοίνωσε και επίσημα την διακοπή της συνεργασίας της, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Μάρκo Τζιαμπάολο. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και  με μία λιτή ανακοίνωση, η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστή την απόφασή της. Η ομάδα αγωνιστικά πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και η απόλυση του Τζιαμπάολο ήταν μονόδρομος. Η Μίλαν, ευχαρίστησε τον Ιταλό κόουτς για το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Το πέρασμα του Τζιαμπάολο από το Μιλάνο, μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν μάλλον ήταν το ακριβώς αντίθετο. Ο πρώην πλέον προπονητής της Μίλαν, έμεινε στον πάγκο της, μόνο για 111 ημέρες. Νούμερο που αποτελεί ρεκόρ μικρότερου διαστήματος παραμονής προπονητή, που ξεκινάει τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Image result for Stefano Pioli

Πιόλι ο επόμενος

Η νέα εποχή για την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, είναι ποια προ των πυλών. Τα αρχικά δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για συμφωνία με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το συμβόλαιο του οποίο όμως, βρίσκεται ακόμα σε ισχύ με την Ίντερ και έτσι χάλασε η συμφωνία. Η “ροσονερι” έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Στέφανο Πιόλι, μέχρι πρότινος προπονητής της Φιορεντίνα. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί, ως ο νέος προπονητής της Μίλαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ