Λίβερπουλ

Άρνολντ: “Χρωστάω τα πάντα στον Κλοπ”!

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και τον έκανε αυτό που είναι σήμερα!

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Λίβερπουλ,όντας ένα ταλέντο που ανακάλυψε ο Κλοπ. Ο Άγγλος σε συνέντευξή του, μίλησε για τον Γιούργκεν Κλοπ και το πόσο κομβικό ρόλο έπαιξε στην καριέρα του. Ο δεξιός μπακ της Λίβερπουλ, ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι χρωστάει τα πάντα στον προπονητή του. Ανέφερε ότι του έδωσε ευκαιρίες από την πρώτη στιγμή και ότι νιώθει ευγνώμων, για όλα αυτά που έχει κάνει για εκείνον.

Τα λόγια του Άρνολντ

Συγκεκριμένα ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είπε: “Πραγματικά του χρωστάω τα πάντα. Χωρίς αυτόν, ποιος ξέρει τι μπορούσε να συμβεί. Μου έδωσε περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και από αυτές που θα ζητούσα. Είχε πάρα πολύ εμπιστοσύνη σε μένα προσωπικά και εγώ πάντα προσπαθώ να του το ανταποδώσω”. Alexander-Arnold celebrates Liverpool's Champions League win in May

Για την σχέση του Κλοπ με τους νέους παίκτες: “Τις πρώτες εβδομάδες που ήρθε στην ομάδα, επισκέφθηκε τις ακαδημίες για να δει τους νέους παίκτες. Μας έδωσε πίστη, για να μπορούμε να ανέβουμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τις ευκαιρίες που ζητάμε. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι εδώ πέρα, έχει δείξει ότι δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες στους νέους”.

Ο Άρνολντ έκλεισε την συνέντευξη με μια ευχή: “Θέλω πραγματικά να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για μένα και να ευχηθώ ακόμα τέσσερα χρόνια επιτυχίες. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι θέλει να κερδίζει τρόπαια, να αφήσει μία κληρονομιά στο σύλλογο και να καταλάβουμε όλοι την προσφορά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ