Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτός στέλνει στον… ΟΑΕΔ τον Σόλσκιερ!

Η θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επισφαλής και το μέλλον του Νορβηγού τεχνικού σίγουρα αβέβαιο.

Αν ήταν άλλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχε… χαιρετίσει προ πολλού. Όμως, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός προπονητής για τους “κόκκινους διαβόλους”. Είναι μία προσωπικότητα που έχει δείξει πόσο πολύ αγαπάει τον σύλλογο.

Όχι μόνο στα εύκολα. Αυτό είναι απλό. Αλλά πιο πολύ στα δύσκολα. Ο Νορβηγός τεχνικός πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα με την αγγλική ομάδα. Κατάφερε να κάνει τον Ζοσέ Μουρίνιο μία μακρινή ανάμνηση. Και πολύ γρήγορα μάλιστα.

Ωστόσο, φέτος όλα πάνε κατά… διαόλου. Το σύνολο του Σόλσκιερ δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν παράγει ευκαιρίες. Δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η βαθμολογική θέση της Γιουνάιτεντ “μιλάει” από μόνη της. Για πόσο ακόμα ο Νορβηγός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα; Μάλλον όχι για πολύ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Αυτός θα αντικαταστήσει το… κενό του Σόλσκιερ!

Η χαρά των Άγγλων δημοσιογράφων είναι να γράφουν ένα σωρό σενάρια.Είτε πρόκειται για μεταγραφικά, είτε για προπονητικά. Η περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική. Σύμφωνα με τη “Daily Mail” οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βρει τον επόμενο!

Αυτός είναι ο Τζούλιαν Νάγκλεσμαν. Η δουλειά του τόσο στη Χοφενχάιμ όσο και στη Λειψία, έχει κάνει τους Άγγλους να καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Ο ίδιος είναι “ψημένος” να αναλάβει το ρίσκο. Όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ