Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φέργκιουσον σε Βενγκέρ: “Λάτρεψα τον ανταγωνισμό μαζί σου”! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φέργκιουσον σε Βενγκέρ: “Λάτρεψα τον ανταγωνισμό μαζί σου”! (vid)

Μια ξεχωριστή στιγμή επιφύλασσε η βράβευση του Βενγκέρ!

09.10.2019 | 00:53

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα βραβεία «Legends of Football», που διοργανώνει σε ετήσια βάση η φιλανθρωπική οργάνωση “Nordoff Robins”, ο Ασέν Βενγκέρ, τιμήθηκε ως θρύλος του ποδοσφαίρου. Ο 69χρονος Αλσατός τεχνικός, πήρε αυτή την σπουδαία διάκριση, για την προσφορά αλλά και την προσωπικότητα του, που στιγμάτισαν ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο βραβεύονται μια σειρά από σπουδαίες και ξεχωριστές για το άθλημα φυσιογνωμίες.

Για τον πρώην προπονητή της Άρσεναλ, μίλησαν πολλοί με τα καλύτερα λόγια. Ο πιο ξεχωριστός όμως από όλους αυτούς, ήταν ο Σέρ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο επί 27 συναπτά έτη προπονητής της Γιουνάιτεντ και πάλαι ποτέ ανταγωνιστής του Βενγκέρ, είχε έναν καλό λόγο να πει για τον συνάδελφό του. Μπορεί να μην παρευρέθηκε στην εκδήλωση, μέσω όμως ενός βίντεο, μπόρεσε να εκφράσει τον σεβασμό και την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ.

Αναλυτικά τα λόγια του Φέργκιουσον

Ο πρώην προπονητής των κόκκινων διαβόλων, εμφανίστηκε στην οθόνη, λέγοντας: «Η καριέρα σου στην Άρσεναλ ήταν πραγματικά φανταστική. Είσαι ένας απόλυτος “θρύλος”. Λάτρεψα τον ανταγωνισμό μαζί σου. Είχαμε ορισμένες υπέροχες στιγμές. Είναι υπέροχο που λαμβάνεις αυτό το βραβείο απόψε. Σου εύχομαι καλή τύχη και ό, τι το καλύτερο», ανέφερε ο Σερ Άλεξ, ο οποίος είχε λάβει την αντίστοιχη τιμητική διάκριση το 1996.

https://twitter.com/i/status/1181517366028582912

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version