Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει τον ποδοσφαιριστή-αποκάλυψη η Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Θέλει τον ποδοσφαιριστή-αποκάλυψη η Γιουβέντους!

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ!

09.10.2019 | 18:58

Η Γιουβέντους έχει… μαγευτεί από τα κατορθώματα του Έρλινγκ Χάλαντ με την Σάλτσμπουργκ

Αδιαμφισβήτητα ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς μέχρι στιγμής στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο νεαρός άσος κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Σάλτσμπουργκ, έχοντας εντυπωσιάσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήδη θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους κεντρικούς επιθετικούς. Ο 19χρονος άσος έχει σημειώσει 18 γκολ σε 11 εμφανίσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν! Ενώ, έχει σκοράρει 4 τέρματα σε 2 εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, χατ-τρικ εναντίον της Γκενκ, ενώ “μάτωσε” και τα δίχτυα της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»!

Στα ραντάρ της Γιουβέντους ο Νορβηγός άσος… αλλά δεν παίζουν μόνοι τους οι «μπανκονέρι»!

Οι πρωταθλητές Ιταλίας συνηθίζουν να στρέφουν την προσοχή τους στα… next big things του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από το μπλοκάκι της ομάδας και ο Έρλινγκ Χάλαντ! Ο Νορβηγός επιθετικός έχει κλέψει τα μυαλά των ανθρώπων της Γηραιάς Κυρίας και τον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένεται να γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και την Σάλτσμπουργκ!

Ωστόσο, τα Μέσα της Ιταλάις υποστηρίζουν πως μαζί με την Γιουβέντους, ενδιαφέρον για τον 19χρονο θα δείξουν και οι Νάπολι και Ίντερ. Ο Χόλαντ έχει συμβόλαιο με τους Αυστριακούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version