Μπαρτσελόνα

“Βόμβα” Μέσι! “Ήθελα να φύγω από την Ισπανία”

Μακριά από την Μπαρτσελόνα και το ισπανικό πρωτάθλημα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι πριν από μερικά χρόνια.

Το σκάνδαλο με τη φοροδιαφυγή έκανε κακό στον Λιονέλ Μέσι. Ήταν ένα “χτύπημα” από αυτά που δεν είχε συνηθίσει. Δεν ήταν ένα ακόμη τάκλιν. Ήταν κάτι παραπάνω. Οι ισπανικές αρχές τον έκαναν να πληρώσει όλα αυτά που έπρεπε.

Όπως και άλλοι συμπαίκτες του από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ποιες ήταν οι σκέψεις του εκείνη την εποχή; Όταν όλα τα ΜΜΕ ήταν από πάνω του; Όχι για κάποιο γκολ ή κάποιο ακόμη ρεκόρ. Αλλά για κάποιες πράξεις που δεν ήταν και τόσο… σωστές.

Ο ίδιος με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ήθελε να φύγει. Όχι μόνο από τους Καταλανούς. Αλλά γενικότερα από την Ισπανία. Ένιωσε ότι δεν τον σεβάστηκαν τόσο όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα οι πράξεις του να πάρουν τεράστιες διαστάσεις και να του μείνει η “ρετσινιά” εκείνου που προσπαθεί να κλέψει το κράτος.

Έφτασε στα όριά του ο Μέσι!

Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει αρκετός καιρός. Οι σκέψεις του Λιονέλ Μέσι τότε είχαν πολύ θυμό και ένα μεγάλο παράπονο. Αυτοί οι δύο λόγοι ήταν αρκετοί, ώστε να τον κάνουν να “ξενερώσει”. Να θέλει να τα βροντήξει όλα και να φύγει για άλλη ομάδα. Άλλη χώρα.

Αυτά είχε να πει με δηλώσεις του στο “Rac1 On” ο σούπερ σταρ των Καταλανών. Εν τέλει δεν έφυγε ποτέ. Κάτι που φαίνεται πως δεν μετάνιωσε, ούτε ο ίδιος, ούτε οι φίλοι του ισπανικού συλλόγου.

“Εκείνη την εποχή ήθελα να φύγω. Όχι μόνο από την Μπαρτσελόνα, αλλά από την Ισπανία. Όχι γιατί έπαψα να αγαπάω την Μπαρτσελόνα. Απλά ένιωσα ότι δεν με σεβάστηκαν όσο θα έπρεπε. Δεν μου φέρθηκαν σωστά, γι’ αυτό το λόγο ήθελα να φύγω”, τα λόγια του Μέσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ