Ρεάλ Μαδρίτης

Η συνάντηση του Κασεμίρο στο γραφείο του Ζιντάν!

Ο Κασεμίρο περιέγραψε την συνάντησή του με τον Ζιντάν, όταν εκείνος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Κασεμίρο είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζινεντίν Ζιντάν και στις δύο του θητείες στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος ουσιαστικά αναδείχτηκε από τον Γάλλο και έγινε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στην Ευρώπη. Πλέον, ο Κασεμίρο είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ρεάλ και έχει πανηγυρίσει όλα τα τρόπαια, όντας μέρος αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Τα πράγματα όμως, δεν ήταν πάντα έτσι για τον Βραζιλιάνο. Όταν ανέλαβε ο Ζιντάν την ομάδα, ο Κασεμίρο δεν ήταν βασικός και ούτε έγινε αμέσως. Στα πρώτα πέντε ματς του Γάλλου στο πάγκο της ομάδας, ο Κασεμίρο δεν είχε αγωνιστεί. Αυτό, τον έκανε να αγχώνεται για το μέλλον και το ρόλο του στην ομάδα. Η κατάσταση τον οδήγησε  μέχρι την πόρτα του γραφείου του Ζιντάν, όπου εκεί, έκανε ένα διάλογο που τον βοήθησε να συνεχίσει. Ο “Ζιζού” ουσιαστικά του εξήγησε ότι επρόκειτο να γίνει βασικό γρανάζι της ομάδας. Image result for casemiro zidane

Η ιστορία

Ο Βραζιλιάνος περιέγραψε την συνάντησή του με τον Ζιντάν: “Θυμάμαι όταν ο Ζιντάν ήρθε, δεν είχα παίξει στα πέντε πρώτα ματς. Σκέφτηκα ότι είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για εμένα, οπότε γιατί να συμβαίνει αυτό. Πήγα στο γραφείο του και του είπα ότι θέλω να έχω πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Τότε εκείνος μου είπε να ηρεμήσω γιατί όταν θα ξεκινήσω να παίζω, δεν θα σταματήσω ποτέ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ