ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ντεμπελέ έγινε μεγάλη… αλήτρα και το έδειξε με το «άρρωστο» τελείωμά του! (vids)
Με φινέτσα και… αλητεία η Παρί πήρε το «διπλό» στο Μονακό! (vids)
Δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν η Λίβερπουλ και νικάει παντού! (vids)
Ήταν θέλημα… Ζεσούς και πέρασε η Άρσεναλ! (vid)
Διαπρέπει στο Carabao Cup ο Ζεσούς: Θύμισε σε όλους την κλάση του με ΑΥΤΟ το γκολ! (vid)
Στην ΑΕΚ κυριαρχεί… τρέλα: Έβαλε γκολ ο Έρικ Λαμέλα! (vid)
Άμυνα για γέλια και για… κλάματα: Η Άρσεναλ «χάρισε» γκολ στην Κρίσταλ Πάλας!
Η Ρεάλ Μαδρίτης μεγαλώνει και κούπες θα σηκώνει! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ροντρίγκο «χάζεψε» τον πλανήτη με το γκολ του! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπαπέ έβγαλε την… ματσούκα και σκόραρε με την Πατσούκα! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλλάζουν τα δεδομένα με Γκαρνάτσο- Ράσφορντ!
Ο Ποστέκογλου έβαλε stop στα σενάρια για Τότεναμ και Ράσφορντ! (vid)
Μαξίμοβιτς: «Το καθήκον μας κόντρα στη Ντινάμο, είμαστε σε καλή κατάσταση»
H Ίντερ επιβραβεύει τον Ντιμάρκο με συμβόλαιο… ζωής!
Η πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κούπα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Στο “στόχαστρο” του Μπέκαμ ο Εμπαπέ!

Ο Μπέκαμ έχει ξεκινήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ψάχνει το μεγάλο "μπαμ" στο πρόσωπο του Εμπαπέ!

Στο “στόχαστρο” του Μπέκαμ ο Εμπαπέ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναπτύσσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες γύρω από το ποδόσφαιρο. Ο Θρύλος της μπάλας, από ότι φαίνεται θέλει να ασχοληθεί με διάφορους τομείς που σχετίζονται με το άθλημα. Μετά την ομάδα που ετοιμάζει μαζί με πλούσιο επενδυτή το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Μπέκαμ θέλει να δουλέψει και ως “μάνατζερ”.

Όπως συνέβη και με την Ίντερ Μαϊάμι, έτσι γίνεται και τώρα, που ιδρύει εταιρεία “ατζέντηδων”. Δηλαδή γράφονται συνεχώς τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τα οποία συνδέονται είτε με την ομάδα, είτε με το “μανατζερικό” κομμάτι. Τελευταίο εξ αυτών, το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, που σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα είναι ο πρώτος στη νέα εταιρεία του Μπέκαμ.

Η φωτογραφία που άναψε φωτιές

Οι δυο τους, έχουν πολύ καλές σχέσεις και έχουν κάνει πολλά ραντεβού. Αυτά παλαιότερα θεωρούνταν κοινωνικής φύσεως, τώρα όμως τα μέσα αναφέρουν ότι  πρόκειται να συνεργαστούν. Ο “Μπεκς” ασφαλώς, χρειάζεται ένα τεράστιο όνομα για να κάνει “ντόρο” η εταιρεία που έχει δημιουργήσει και τι καλύτερο από το να υπογράψει συνεργασία με τον Εμπαπέ.

Μάλιστα, πριν καιρό ο Γάλλος είχε ανεβάσει στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία στην οποία έτρωγε πρωινό με τον Μπέκαμ. Να σημειωθεί ότι ο Μπέκαμ, έχει βάλει στο μάτι και τον Μέισον Γκρινγουντ, το νέο μεγάλο ταλέντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ