Παρί Σεν Ζερμέν

Εκεί που συνήθισε η Παρί… πάλι τα ίδια!

Νειμάρ και τραυματισμοί πηγαίνουν μαζί! Ο Βραζιλιάνος έχει αποδειχθεί πιο γυάλινος από κάθε άλλον σούπερ σταρ. Η Παρί εκεί που συνηθίζει την παρουσία του τον χάνει. Κάτι τέτοιο συνέβη και τώρα, με τον Βραζιλιάνο να τίθεται ξανά νοκ άουτ. Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά την πόρτα του 27χρονου άσσου. Το φιλικό τη Βραζιλίας […]

Νειμάρ και τραυματισμοί πηγαίνουν μαζί! Ο Βραζιλιάνος έχει αποδειχθεί πιο γυάλινος από κάθε άλλον σούπερ σταρ. Η Παρί εκεί που συνηθίζει την παρουσία του τον χάνει. Κάτι τέτοιο συνέβη και τώρα, με τον Βραζιλιάνο να τίθεται ξανά νοκ άουτ. Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά την πόρτα του 27χρονου άσσου.

Το φιλικό τη Βραζιλίας με την Νιγηρία έμελλε να φανερώσει το γνωστό πρόβλημα. Οι μυικοί τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν τον Νειμάρ, με την Παρί να τον χάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους του συλλόγου, ο νέος τραυματισμός αναμένεται να κρατήσει τον Βραζιλιάνο έναν μήνα μακριά από την δράση.

Πόσα να αντέξουν εκεί στην Παρί

Από την ημέρα που ο Νειμάρ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους οι Πρωταθλητές Γαλλίας «χαμογέλασαν». Έχοντας εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα του Μπαπέ και Καβάνι – ο δεύτερο παραμένει εκτός – ο Νειμάρ ήρθε σαν όαση στα σχέδια του Τούχελ.

Τώρα οι Παριζιάνοι καλούνται να συνηθίσουν ξανά την απουσία του. Ο 27χρονος θα χάσει ένα πολύ σημαντικό μέρος τόσο σε γαλλικό έδαφος όσο και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε πως σχεδόν σε κάθε αγώνα που πήρε μέρος «έσωσε» μόνος του την Παρί. Στο Παρίσι έχουν συμβιβαστεί πλέον. Δεν θα παίξουν ποτέ με όλα τους τα αστέρια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ