Ολιμπίκ Λυών

Εποχή Ρούντι Γκαρσία στην Λυών

Η Λυών γυρίζει άμεσα σελίδα, καθώς λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση κακήν κακώς του Σιλβίνιο, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του γαλλικού συλλόγου με τον Ρούντι Γκαρσία.

Το πρώτο σοκ ήρθε πριν λίγες ημέρες. Ο κατήφορος της Λυών στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει τέλος. Ο Σιλβίνιο πλήρωσε το… μάρμαρο της αποτυχίας των «Λιονέ» φανερώνοντας στοιχεία απειρίας στην διαχείριση του ποιοτικού ρόστερ του. Η Λυών με την φυγή το Βραζιλιάνου αναζήτησε τάχιστα τον ιδανικότερο αντικαταστάτη.

Τα ονόματα για τον διάδοχο του Σιλβίνιο ήταν πολλά όμως ένα τελικά υπερίσχυσε. Ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσία είναι ο νέος τεχνικός της Λυών. Ο 55χρονος με εμπειρία κατά κύριο λόγο εντός των συνόρων – εκτός της 3τους παρουσίας στην Ρόμα – είναι ο εκλεκτός του Ζαν Μισέλ Ολάς.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ο Γκαρσία στην Λυών

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Λυών οριοθετεί ένα νέο ξεκίνημα στον γαλλικό σύλλογο. Ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο βρέθηκε μαζί με τον Γκαρσία τονίζοντας στα μίντια πως αμφότεροι θα συνεργαστούν με στόχο το συμφέρον της ομάδας.

Η Λυών χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση, καθώς αν αυτό δεν συμβεί τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί σε περιπέτειες. Όντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι «Λιονέ» ξέρουν πως μόνο με νίκες από εδώ και πέρα μπορούν να αλλάξουν το κάκιστο κλίμα επαναφέροντας την ηρεμία. Ο Ρούντι Γκαρσία έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το ποιοτικό ρόστερ της Λυών. Θα καταφέρει να το… αναγεννήσει;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ