Ίντερ

Η Ίντερ σχεδιάζει το μέλλον χωρίς τον Χαντάνοβιτς

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς πραγματοποιεί ακόμη μία σταθερή σεζόν με την φανέλα της Ίντερ, ωστόσο στο Μιλάνο σκέφτονται σιγά σιγά το μέλλον και σε αυτό ο Σλοβένος δύσκολα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «Νεραντζούρι».

Από το 2012 ως και σήμερα ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς φιγουράρει ως «κέρβερος» μπροστά από την εστία της Ίντερ. Προπονητές πέρασαν, ποδοσφαιριστές επίσης. Ο Σλοβένος είναι μια από τις ελάχιστες σταθερές αξίες των Μιλανέζων. Ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες που μπορείς να πεις με σιγουριά πως άξια φορά την φανέλα της Ίντερ.

Όντας πια στα 35 ο χρόνος φυσιολογικά κυλάει εις βάρος του. Η Ίντερ έχει μάθει να αγωνίζεται έχοντας τον στην εστία της, όμως ο Αντόνιο Κόντε ξέρει πως ουσιαστικά αυτή ίσως να είναι και η τελευταία καλή χρονιά του Σλοβένου. Το επόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να δούμε τους Ιντερίστι με άλλον «άσσο».

Αναζητά τον νέο… Χαντάνοβιτς ο Κόντε

Το συμβόλαιο του Χαντάνοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Τα ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την Ίντερ να σχεδιάζει την άμεση ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Calciomercato οι υποψήφιοι στόχοι του Αντόνιο Κόντε έχουν ονοματεπώνυμο.

Αταλάντα και Ουντινέζε έχουν την τιμητική τους, καθώς Πιέρλουιτζι Γκολίνι και Χουάν Μούσο θεωρούνται ως τα νέα μελλοντικά αστέρια του καμπιονάτο. Η Ίντερ υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε δείχνει πως έχει γυρίσει το… κουμπί. Ο Ο Ιταλός τεχνικός βλέπει το μέλλον για πολλά χρόνια στο Μιλάνο, γι’ αυτό τον λόγο η ενίσχυση του ρόστερ με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κρίνεται απαραίτητη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ