Γερμανία

Η Ζανκτ Πάουλι «τελείωσε» τον πολεμοχαρή Σαχίν

Οι φιλοπολεμικές διαθέσεις του Τσενκ Σαχίν του στοίχισαν τη δουλειά του, καθώς η γερμανική Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας τους.

Η είσοδος της Τουρκία στην Συρία έχει αποδοκιμαστεί από όλο τον πλανήτη. Οι Τούρκοι πολίτες όμως θεωρούν πως η απόφαση της πολιτικής τους ηγεσίας ήταν ορθή. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα δεν είναι λίγα τα μηνύματα Τούρκων αθλητών που επιδοκιμάζουν την κλιμάκωση της κατάστασης στα σύνορα της χώρας του με την Συρία.

Ανάμεσα στους υπέρμαχους της απόφασης να κηρύξουν πόλεμο είναι και ο ποδοσφαιριστής της Ζανκτ Πάουλι, Τσενκ Σαχίν.  Ο25χρονος σε ανάρτηση του στο προσωπικό του Instagram δεν έκρυψε την στήριξη του στην χώρα του. Η εικόνα αυτή εύλογα δεν άρεσε στους παραδοσιακά αριστερών πεποιθήσεων φίλους της Ζάνκτ Πάουλι.

Εκτός αγώνων αλλά και προπονήσεων ο Τσενκ Σαχίν

Η πράξη αυτή τελικά δεν έμεινε ατιμώρητη από τον γερμανικό σύλλογο. Ακούγοντας ευλαβικά το φίλαθλο κοινό η Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ουσιαστικά την λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο διεθνή. Ο 25χρονος μετά από την απόφαση των Γερμανών αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι αντιδράσεις των φίλων της Ζανκτ Πάουλι ήταν τόσο ηχηρές που ο σύλλογος ήταν αναπόφευκτο να μην υπακούσει. Οι Τούρκοι αθλητές συνεχίζουν καθημερινά να δείχνουν το στίγμα τους στηρίζοντας την εντολή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «καθαρίσει» την περιοχή στα σύνορα της χώρας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ